Ніж Ganzo G729 оранжевий (G729-OR)

Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж Ganzo G729 оранжевий (G729-OR)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 378 оцінок )

1 030

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності простого кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково має бути гарний складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе у польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору та багато інших.

Компанія Ganzoспеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів та точилок. Кожен із перерахованих предметів займе гідне місце у переліку похідного спорядження та допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою та командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все найкраще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок та мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками та, використовуючи лише матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні знаходитись у зворотно-пропорційній залежності,

Ножі Ganzo – відмінний вибір, якщо вам потрібен гарний ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний та практичний матеріал рукоятки, надійний та зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo є репліками добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно зміцнилися на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються якістю своїм прообразам. Більше того, деякі ножі інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Компанія Ganzo випустила ще один універсальний кишеньковий ніж Ganzo G729, який стане у нагоді і для вирішення щоденних завдань, і для відпочинку на природі. З його допомогою ви легко наріжете продукти на бутерброди, відкриєте будь-яку упаковку, почистіть рибу та виконайте багато інших видів робіт, які без ножа могли б здатися надзвичайно складним завданням.

У робочому вигляді розмір ножа Ganzo G729 дорівнює 20,5 см. Однак його легко можна носити навіть у кишені, оскільки модель складана. Клинок займає 8,7 см від загальної довжини. Товщина його обуха – 0,33 см. Для цього ножа використано високотехнологічну сталь марки 440С. Довгий час вона залишалася найбільш затребуваною у ножовому виробництві завдяки гарному поєднанню твердості, рівню опору корозії та ціни. Твердість цього сплаву оцінюється на рівні HRC 58, що дозволяє ножу довго залишатися гострим після кожного заточування. Ріжуча кромка у цій моделі пряма, що також сприяє універсальності ножа.

Модель Ganzo G729представлена ​​у чотирьох варіаціях з рукояткою різного кольору. Це традиційні для рибальських складаних ножів хакі і чорний, а також популярне камуфляжне забарвлення і добре помітний на траві або піску помаранчевий. У кожному випадку, рукоятка зроблена зі склопластику G10, який входить до числа лідерів серед сучасних синтетичних матеріалів у ножовій індустрії. Він легко формується та фарбується, відрізняється великою міцністю та стійкістю до більшості корозійних та механічних факторів. До речі, завдяки тому, що G10 є легким матеріалом, виробникам вдалося знизити і вагу ножа. Ganzo G729 важить 126 р.

Ще одна важлива характеристика складаного ножа – це тип замку, який використовується для закріплення положення клинка. У моделі Ganzo G729 це Axis Lock. Він відноситься до штифтових замків, які відмінно працюють протягом тривалого часу, але досить вимогливі у догляді. Бруд, що забився, може вивести Axis Lock з ладу. Втім, наявність захисного чохла, який купується додатково, допоможе вирішити цю проблему.

особливості:

  • лезо виготовлене з нержавіючої сталі 440С;
  • ріжуча кромка заточена за технологією Plain;
  • меч довжиною 8,7 см;
  • розмір відкритого ножа дорівнює 205 см;
  • лезо фіксується замком типу Axis Lock;
  • для ручки використається композитний склопластик G10;
  • ніж важить 126 г;
  • отвір на клинку для відкривання ножа;
  • одна шайба мідна, а інша з фторопласту.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».