Ніж CJRB Kicker SW, D2, G10 ц:

Довжина клинка, мм
  • 89.2
Матеріал клинка

Ніж CJRB Kicker SW, D2, G10 ц:

Колір: Чорний

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1860 оцінок )

1 940

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа CJRB Kicker SW, D2, G10 ц:

Чергова новинка від компанії CJRB порадувала своїх шанувальників новою моделлю складаного ножа Kicker із унікальним фірмовим замком. Авторський профіль клинка явно виділяє цю модель серед конкурентів.

Клинок виготовлений із високоміцної сталі D2 з обробкою Stonewash. Симетричний меч має плавний вигин і прямі спуски з 1/3 від обуха. Товщина клинка складає 3,2 мм.
У лінійці Kicker користувачеві на вибір надаються накладки на рукоятку зі склотекстоліту G-10 або з вуглецевого волокна. Крім того, накладки G-10 доступні в трьох різних кольорах.

Клинок приводиться в робоче положення за допомогою фліппера та фіксується замком Recoil-lock. Для того щоб закрити ніж необхідно відтягнути повзунок замка на себе. Унікальність цього замку полягає в його універсальності, тому що підійде для правші та шульги, а також у безпеці для користувача при закриванні ножа, оскільки в цей момент пальці не знаходяться на шляху клинка.

Ніж оснащений двосторонньою кліпсою для перенесення ножа в положенні Tip-Up та отвором для темляка.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 89.2
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».