Ніж Microtech Hera Double Edge Stonewash (702-10)

Матеріал клинка

Ніж Microtech Hera Double Edge Stonewash (702-10)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

32 629

Немає в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Microtech Hera (Гера) – це нова модель з фронтальним викидом клинка, що є чимось середнім між тактичним і edc-ножем. З особливостей - з конструкції був прибраний традиційний для фронталок Microtech склобій, що дозволило надати рукояті більш обтічної форми. Ширина повзунка збільшена, що позитивно позначається на зручності та швидкості відкривання та закривання клинка. Зміни торкнулися і кишенькової кліпси. На титановій кліпсі - керамічна кулька, яка зробить носіння ножа в кишені більш комфортним і вбереже цю кишеню від швидкого протирання в місцях торкання з кліпсою. Подвійні частини на клинку, крім функції полегшення клинка, є свіжим дизайнерським рішенням для ножів Microtech. Рукоятка в базових моделях виготовлена ​​з анодованого алюмінію та виконана в чорному кольорі. Марка сталі клинків може відрізнятися залежно від постачання. Двогострий клинок даної моделі оброблений за технологією Stonewash.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Auto OTF
Поверхня клинка
  • Stonewash
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».