Ніж Benchmade Bugout CF 535-3

Матеріал клинка

Ніж Benchmade Bugout CF 535-3

Продавець:SB products

4.7/5  ( 156 оцінок )

9 240

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Benchmade Bugout CF - це легкий і надійний складаний ніж для щоденного носіння, з потужною фіксацією і зручною нековзною карбоновою рукояткою.

Гострий клинок виготовлений з преміум сталі CPM-S30V, твердість 58-60 одиниць за шкалою Роквелла, з сатиновою фінішною обробкою. Лезо Простій C фальшлезвіем від середини обуха, що дозволяє ножу відмінно розрізати і проколювати матеріали різного ступеня міцності. В основу клинка інтегрований круглий шпенек синього кольору, який надає можливість однорукого відкриття ножа.

Рукоять ножа виготовлена з легкого міцного карбон, і надійно прикручена чотирма болтами до лайнерів з нержавіючої сталі.

Надійний замок Блокування осі закривається автоматично, при постановці леза в робоче положення, і витримує великі навантаження на ніж. П'ята рукояті закінчується збільшеним трикутним отвором для шнура, а також кріпленням для переставляється кліпси глибокого носіння.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 59-61
Товщина ручки, мм
  • 14
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».