Ніж Benchmade Mini Boost 595

Матеріал клинка

Ніж Benchmade Mini Boost 595

Продавець:SB products

4.7/5  ( 156 оцінок )

4 788

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Клинок має універсальну геометрію з високими спусками і акцентованим вістрям. При цьому обух клинка сконструйований так, щоб вістря ножа було максимально міцним і не боялося бічних навантажень. Виконаний клинок з порошкової сталі марки CPM-S30V з фінішною обробкою Satin. Сталь не боїться перебувати в агресивних середовищах, на неї не діє ні лимонна кислота, ні сіль - досить просто час від часу протирати клинок. При цьому сталь легко точиться і правиться.

Рукоять ножа має ергономічну форму і прекрасно лежить в руці під час роботи, будь то щоденна рутина по розкриванню конвертів і упаковок, або стругання кілочок під час заміського пікніка. Виконана рукоять із сталевих лайнерів, захованих в плашках з полімерів Grivory & Versaflex. Комбінація цих матеріалів, завдяки їх текстурі, забезпечує надійний хват ножу при виконанні самих різних робіт. Для відкривання клинка використовується двосторонній шпенек, сам же клинок підпружинений асистом, захованому в осьовому вузлі ножа.

Кліпса, за допомогою якої ніж можна повісити на кишеню, переставляється на праву або ліву сторону за бажанням власника. Таким чином, модель підійде і для правшів, і для лівшів.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58-60
Товщина ручки, мм
  • 13.5
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».