Ніж Fallkniven F1 Pilot Survival X CoS (F1xb)

Ніж Fallkniven F1 Pilot Survival X CoS (F1xb)

Продавець:SVM

4.8/5  ( 27 оцінок )

16 083

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Fallkniven F1 Pilot Survival X CoS (F1xb)

Ніж Fallkniven F1 Pilot Survival X CoS (F1xb) - це надійний і міцний ніж, виготовлений в Японії компанією Fallkniven. Ця модель має артикул F1xb і є продуктом високої якості.

Опис

Цей ніж створений для виживання та пілотів, тому він відмінно підійде для екстремальних умов. Виготовлений зі сталі CoS, він має велику міцність та здатність тримати гострий край. Компактний розмір ножа (додай наступні характеристики: довжина -... артикул: F1xb, країна виготовлення: Японія) робить його зручним для носіння в походах чи кемпінгу.

Особливості

Ніж Fallkniven F1 Pilot Survival X CoS має багато корисних особливостей. Він має гарантію на 12 місяців, що свідчить про його надійність та якість. Цей ніж також можна використовувати як інструмент для різних ситуацій - від розрізання матеріалів до приготування їжі. Він також може використовуватися в пілотній діяльності, завдяки своїм спеціальним функціям та міцності.

Доставка та оплата

Доставка ножа Fallkniven F1 Pilot Survival X CoS (F1xb) займе від 2 до 5 днів. Вартість доставки буде розрахована окремо. Оплата може здійснюватися різними способами, щоб задовольнити ваші потреби.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».