Ніж Buck Folding Hunter Lite (110BKSLT)

Матеріал клинка

Ніж Buck Folding Hunter Lite (110BKSLT)

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1917 оцінок )

2 080

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Buck Folding Hunter Lite:

Ще одна варіація легендарного ножа Buck 110 знайшла своє відображення у моделі Buck Folding Hunter Lite. Це до певної міри полегшений варіант. У цьому виконанні ніж комплектується рукояттю із міцного полімерного матеріалу – нейлону. В силу такого вибору вага ножа дорівнює 60 г.

Клинок складаного ножа Buck Folding Hunter Lite виконаний із сталі 420 НС. Це матеріал з високим вмістом вуглецю та відмінними споживчими характеристиками. Сталь 420 НС має тривалий експлуатаційний ресурс, високий рівень твердості та винятково стійка до іржавіння. Клинок має практичну та зручну форму боуї та універсальне рівне заточування ріжучої кромки. Це дозволяє робити рівні та точні надрізи, а також спрощує процес догляду та заточування леза. Модель 110BKSLT повністю відповідає вимогам і не потребує повторного заточування довго навіть при інтенсивному використанні.

Для відкриття та закриття моделі використовується надійний запірний механізм – Back Lock . У цьому варіанті виконання процедура відкриття-закриття повністю ручна. Замок зручний у використанні та перевірений вже поколіннями користувачів.

Рукоятка кишенькового ножа Buck Folding Hunter Lite має просту, але рогату форму, легко лягає в руку будь-якого розміру і не викликає дискомфорту навіть при тривалому використанні. Накладки з нейлону кріпляться до сталевих плашок за допомогою заклепок. Поверхня має невеликі текстуровані насічки, щоб ніж не ковзав у вологих або жирних руках. На кінці ручки передбачено отвір для кріплення темляка або страхового шнура.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Вага, г
  • 60
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».