Шолом Emerson FAST PJ Helmet Foliage Green (муляж)

Оставить отзыв Код:  356150643

Шолом Emerson FAST PJ Helmet Foliage Green (муляж)

Оставить отзыв Код:  356150643

Продавец:Active Service

5/5  ( 33 оценок )

1 729

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Страйкбольна копія американського бойового шолома FAST.
Муляж не призначений для використання у бойових діях!


Оригінально лінійка FAST була створена у кінці 2000-х років; перші шоломи з цієї серії були відправлені у спецзагони США, що діяли в Афганістані. Наразі,  окрім спецпідрозділів Збройних Сил США, ці шоломи використовуються рядом інших військових та правоохоронних структур по всьому світу — в тому числі Силами спеціальних операцій України. Випускається кілька модифікацій FAST, що відрізняються, зокрема, формою та наявністю/відсутністю балістичного захисту; однак всі вони мають спільні особливості. Окрім зменшеної ваги та покращеного комфорту (у порівнянні з попередниками), ці особливості включають також характерні вирізи в районі вух, що дозволяють вільно носити навушники та гарнітури, а також набір бічних рейок для кріплення ліхтариків, камер, засобів зв’язку тощо.

Що стосується цієї репліки, то шолом страйкбольний Emerson FAST PJ Helmet Foliage Green продовжує традиції оригіналу в плані комфорту носіння та загальної універсальності і практичності. Підкладка складається з набору окремих деталей, котрі можна переставляти всередині шолома, оптимально підлаштовуючи його під форму голови. 4-точковий ремінь також легко та швидко налаштовується, до того ж має закрите компонування — тобто жодних ремінців, кінці яких звисали б назовні. Додаткове налаштування за розміром забезпечується за допомогою регулятора у задній частині шолома. Всі елементи підкладки та ремінної системи, що безпосередньо контактують з головою користувача, доповнені матеріалом, що добре поглинає піт.

З зовнішнього боку шолом оснащено шраудом (платформою під прилад нічного бачення) з еластичними шнурами для додаткової надійності при фіксації ПНБ. З обох боків, як і в бойовому оригіналі, розміщено універсальні планки для різноманітних аксесуарів. Значну частину бічної та задньої поверхні займають велкро-панелі, які можна використовувати для ідентифікаторів, різноманітних патчів, світловідбивних міток тощо.

Характеристики:
Матеріал: полімер
Вага: 500 г
Колір: foliage green
Розмір голови: до 60 см

Характеристики

Цвет
  • Зелений
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами