Шолом Emerson FAST PJ Helmet Foliage Green (муляж)

Шолом Emerson FAST PJ Helmet Foliage Green (муляж)

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

1 729

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія американського шолому FAST.
Муляж не призначений для використання у бойових діях!


Оригінально лінійка FAST була створена наприкінці 2000-х років; перші шоломи з цієї серії були відправлені у спецзагони США, що діяли в Афганістані. Наразі, крім спецпідрозділів Збройних Сил США, ці шоломи використовуються рядом інших військових та правоохоронних структур по всьому світу — у тому числі Силами спеціальних операцій України. Випускається кілька модифікацій FAST, що відрізняються, зокрема, формою та наявністю/відсутністю балістичного захисту; однак усі вони мають спільні особливості. Крім зменшеної ваги та покращеного комфорту (у порівнянні з попередниками), ці особливості включають також характерні вирізи в районі вух, що дозволяють вільно носити навушники та гарнітури, а також набір бічних рейок для кріплення ліхтариків, камер, засобів зв'язку тощо.

Що стосується цієї репліки, то шолом страйкбольний Emerson FAST PJ Helmet Foliage Green продовжує традиції оригіналу в плані комфорту носіння та загальної універсальності та практичності. Підкладка складається з набору окремих деталей, які можна переставляти всередині шолома, оптимально підлаштовуючи його під форму голови. 4-точковий ремень також легко та швидко налаштовується, до того ж має закрите компонування — тобто жодних ремінців, кінці яких звисали б зовні. Додаткове налаштування за розміром забезпечується за допомогою регулятора у задній частині шолома. Всі елементи підкладки та ремінної системи, що безпосередньо контактують з головою користувача, доповнені матеріалом, що добре поглинає піт.

З зовнішнього боку шолом оснащено шраудом (платформою під прилад нічного бачення) з еластичними шнурами для додаткової надійності при фіксації ПНБ. З обох боків, як і в боєвому оригіналі, розміщено універсальні планки для різноманітних аксесуарів. Значну частину бічної та задньої поверхні займають велкро-панелі, які можна використовувати для ідентифікаторів, різноманітних патчів, світловідбивних міток тощо.

Характеристики:
Матеріал: полімер Вес
: 500 г
foliage green
Розмір голови: до 60 см

Характеристики

Колір
  • Зелений
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами