Тактичні активні навушники Earmor M31

Тактичні активні навушники Earmor M31

Продавець:Pro Equipment

3 400

2 480

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Opsmen Earmor M31 є повноцінним складником навушників, вони забезпечують якість звукового захисту органів слуху та посилюють навколишні звуки до комфортного рівня, наприклад, розмовної мови.

Система навушників працює на блокування або заглиблення. Звукові хвилі потужної гучності пригнічують шкідливий шум понад 82 дБ. Пристрій обладнаний мікрофонами, які допомагають визначити напрямок звуку. Навушники рекомендовані мисливцям і стрілам, які бажають розширити можливості комунікації та обертання.

До комплекту Opsmen Earmor M31 входять: навушники, кабель для з'єднання із зовнішнім джерелом звуку, чехол, картонне паковання (ви завжди можете перевірити навушники перед купівлею).

Конструкція навушників Opsmen Earmor M31:

Головоломка, обтягнута тканиною, дає змогу складати навушники та транспортувати їх у компактному вигляді. Тканина головка на липучках і легко знімається, все це робиться для того, щоб вертикального наголів'я навушників можна було зняти без пошкоджень і надіти спеціальний кріплення для каски. І за потреби переставити головку назад, без пошкоджень; чаші з низьким профілем і кінцем, який забезпечує комфортну стрільбу зі зброєю з прикладом; Вбудовані мікрофони дають змогу оцінювати звукову ситуацію на 360 градусів незалежно від стану користувача. Навушники вирізняються дуже добрим показником зниження шуму (NRR) серед пристроїв цього класу 22 дБ (SNR 27). Вбудовані мікрофони підсилюють навколишні звуки — це спрощує спілкування між користувачами та дає змогу повністю контролювати довкілля, з огляду на звукову складку. на чаші розміщена кнопка вмикання/вимикання та кнопки настроювання рівня гучності. Щоб захистити фальшиві розпродажі, утримуйте кнопку живлення впродовж трьох секунд, щоб увімкнути або вимкнути живлення.

Навушники Opsmen Earmor M31 обладнані системою автоматичного вимкнення, що дає змогу заощаджувати на споживанні енергії. Навушники автоматично вимикатимуться після закінчення 4 годин — це дуже корисна функція на випадок, якщо ви забули їх вимкнути. Один комплект елементів живлення забезпечує роботу навушників упродовж 350 годин. На одній чаші навушників є роз'єднання із зовнішнім аудіоджерелом, наприклад, mp3-плеєром або звуковим виходом радіостанції. Щоб під'єднати аудіоджерело, потрібно використовувати з'єднувальний шнур, що входить до комплекту навушників або інший з аналогічними роз'ємами. У разі з'єднаного зовні аудіоджерела рівень звуку регулюється в самому джерелі, тобто на mp3-програвачі або іншому пристрої; Напружені амбушури забезпечують міцність. корпус з ударостійкого полікарбонату завтовшки 3 мм; Проблема IPX-5;

Перевірено та схвалено відповідно до стандартів CE/RoSH/ANSI S3.19-1974Standards/EN352-1: 2002/EN352-4:2001/A1:2005/EN352-5:2002/A1:2005/EN352-6:2002; на кожній чаші є 1 відсік для батареї AAA, і кришкою-залубкою. Щоб встановити або замінити елементи живлення, необхідно зняти кришку, повертаючи проти годинникової стрілки. Батарейки не постачаються з навушниками!

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами