Активна гарнітура TCI Liberator II Neckband (Б/У)

Активна гарнітура TCI Liberator II Neckband (Б/У)

Продавець:LimonShop

4.4/5  ( 48 оцінок )

12 484

10 612

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні навушники LIBERATOR ll призначені для захисту органів слуху від гучних звуків стрілянини, а також забезпечення можливості, в необхідних випадках, чути не гучні навколишні звуки, попереджувальні сигнали, звуки обладнання.
 
Дана модель навушників передбачає:
- функцію автоматичного регулювання гучності звуку, посилює слабкі звуки і послаблює сильні. Зовнішній зв'язок і функція автоматичного регулювання гучності звуку не залежать один від одного;
- ручне регулювання гучності;
- функцію автоматичного регулювання гучності при роботі в стерео режимі;
- функцію збереження в пам'яті останньої настройки при виключенні;
- пріоритет зовнішньому радіосигналу, який повинен передаватися, навіть у випадку відключення живлення;
- автоматичне відключення після 2 години бездіяльності, а так само подачу попереджувальних сигналів за хвилину до вимикання;
- функцію, яка при зниженні ступеня зарядки батарей сигналізує про це. Сигнали видаються кожні 30 секунд протягом 5 хвилин до вимкнення навушників;
- захист полярності, що запобігає пошкодження ланцюгів в разі неправильної вставки батарей;
- зниження рівня шуму при високих частотах - 31 дБ;
- зниження рівня шуму при середніх частотах - 28 дБ;
- зниження рівня шуму при низьких частотах - 16 дБ.
- захист від гучних звуків до 190 ДБ (все світло-шумові гранати)
Термін служби елементів живлення складає 600 годин. Елементи живлення розміщуються в водонепроникному блоці. У LIBERATOR ll є один відсік для батарейок закривається кришкою, що збільшує стійкість до проникнення вологи.
Навушники водонепроникні, тобто залишаються в робочому стані після вилучення з води.
 
Навушники складаються з:
- чашок з дротовою основою. Основа виконана з дроту діаметром 2 мм з легованої сталі з антикорозійним покриттям. Чашки виконані з ударостійкої технічної термопластичної смоли на основі сополимера акрилонітрилу з бутадієном і стиролом (далі - пластик АБС). Відсік елементів живлення закривається кришкою (виконаної із пластику АБС). Кришка має гумове вологозахисної ущільнення. Елементи управління на корпусі чашки: вкл. / викл., гучність. Блок кріплення мікрофона посилений і стійкий до зношування.
- звукоізолюючих валиків. Підстава виконано з пластика АБС товщиною 2 мм. на якому закріплений наповнювач - поролон, обтягнутий термопластичним полімером вінілхлориду. Розміри звукоізолюючих валиків: висота 103 мм, ширина 81,5 мм, товщина 19 мм. Звукоізолюючі валики легко замінюються і міцно закріплюватися защелкиванием.
- мікрофон (з опором - 186 Ом). Мікрофон має надійний вузол кріплення мікрофона до чаші навушника, що перешкоджає відламування мікрофона від навушника.
- кріплення навушників до голови має зручну конструкцію, що дозволяє використовувати їх спільно з шоломами будь-якого виду, на відміну від інших аналогів, завдяки тонкій фіксує перемичці в верхній частині, зусилля притиснення до голови здійснюється зарахунок заднього блоку обтиску, виконаного з металевої конструкції обтягнутою тканиною.
- мовного мікрофона на штанзі. Штанга виконана з дроту діаметром 4 мм з високоміцного латунного сплаву, що володіє низькими магнітними властивостями. Мікрофон - динамічний пиловологозахищений.
Мікрофон має надійний вузол кріплення мікрофона до чаші навушника і не відламується в процесі експлуатації.
- Навушники кріпляться до кнопки PTT надійним вузлом кріплення
- Маса навушників -355 г
 
LIBERATOR ll має вузький профіль, завдяки чому виграється простір під шоломом, забезпечується комфорт при носінні, виключається натирання у верхній частині голови. У LIBERATOR ll стандартне заднє ремешкове кріплення навушників на голові. У LIBERATOR ll використовується регульований сітчастий підтримуючий ремінець, що йде поверх голови, завдяки чому досягається максимальне зниження тиску на голову. Використання тканинного ремінця також дозволяє отримати більше вільний простір під шоломом і скоротити тиск ваги шолома.
Ситуативне розуміння - цифрова технологія ситуативного розуміння, що поліпшує якість мовлення застосовується в LIBERATOR ll, дозволяє краще орієнтуватися на поле бою.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами