Ніж нескладний Фінка Мисливський Туристичний Похідний QS24

Довжина клинка, мм
  • 115
Матеріал клинка

Ніж нескладний Фінка Мисливський Туристичний Похідний QS24

Продавець:Totalmax

4.6/5  ( 282 оцінок )

680

544

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

60

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нескладний ніж QS24 – гарний приклад поєднання простих форм та конструкційних рішень. Він забезпечений мечем зі зниженням лінії обуха. Точка вістря у такого клинка опущена: при проколюванні і будь-якому ударному русі вона лежить на осі навантаження. Що забезпечує легкість входження клинка у матеріал. З ним добре виходить не тільки різати, а й ефективно протикати що-небудь.

420 сталь, з якої виготовлений клинок QS24 – гарний вибір для універсального ножа, що використовується у похідно-польових умовах. Серед позитивних якостей цього типу слід відзначити опір корозії, а також знижену схильність до фарбування. Клинок з такої сталі добре правиться і точиться навіть в аж ніяк не домашніх умовах. Клинок нескладного ножа QS24 – це комбінація надійності, комфортності роботи та хороших проникаючих здібностей.

Рукоятка, з болестером зі зручним упором для пальців і продуманими вигинами форм – робить утримання ножа зручним. За конструкцією ніж є фултангом, тому рукоять сформована дерев'яними накладками, змонтованими на хвостовик. Також на рукояті є отвір для кріплення темляка.

Ніж QS24 йде в комплекті з поясними піхвами з кордури. Сфера застосування цього нескладного ножа від компанії  поширюється і на полювання, і на риболовлю, і будь-яке інше використання в похідно-польових умовах. Він нагоді і при облаштуванні похідного табору і при готуванні на туристичній кухні.

Нержавіюча клінка, суцільнометалева конструкція, зручна рукоять з натуральних матеріалів, робить ніж QS24 чудовою моделлю для туристів, рибалок та мисливців. Нескладний ніж QS24 – хороший вибір лідер серед недорогих, але при цьому надійних та багатозадачних ножів.

ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 220

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 115

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 105

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.3

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 30

МАРКА СТАЛІ: 420

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 52-55

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: SATIN FINISH

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: МЕТАЛ, ДЕРЕВО

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: Тканина

МАСА, Г: 140

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 2.3
Довжина клинка, мм
  • 115
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».