Ніж Метелик Кольоровий (хамелеон) Градієнт Вікінг

2 відгуки

Код:  369061062

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 97

Ніж Метелик Кольоровий (хамелеон) Градієнт Вікінг

2 відгуки

Код:  369061062

Продавець:Totalmax

4.6/5  ( 273 оцінок )

440

352

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

61

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балісонг Вікінг - це якщо не ідеал ножа, але дуже близький до універсальності розкладний ніж. Він може використовуватися як EDC-ніж у місті, доречний він буде і на природі. Основний його плюс - це дуже швидке розкладання клинка, приведення ножа до робочого стану. Основні елементи складаного ножа – клинок та рукоятка. При закритті меч укладається в пази рукояті. Клинок ножа зроблений із сталі 440 С, що забезпечує легкість заточування та простоту догляду за ним.

Рукоятка виготовлена з гладких металевих пластин. Дві суцільнометалеві, половинки в переріз, що нагадують букву "П", утворюють його рукоятку. Шарнірний спосіб з'єднує між собою хвостовик та клинок. Коли балісонг Вікінг відкривається, дві частини його рукояті обертаються 180 градусів убік, яка протилежна клинку. Клинок при цьому оголюється, половинки з'єднуються, конструкція набуває цілісного вигляду.

Крім усього іншого, ножі-метелики - це ще й користь: практикуючи обертання з цим ножем, можна цілком добре розвинути рухливість своїх пальців і кистей, і координацію рухів в цілому. Але, на початковому етапі використання ножа-балісонга, особливо необхідно пам'ятати про техніку безпеки – необережність з таким ножем може призвести до порізів.

Ніж-метелик Вікінг – це витончений, але при цьому міцний складаний ніж. Після нанесення, шляхом анодування, захисно-декоративного покриття, клинок балісонгу отримав кольори втечі. Даний ніж-метелик не є холодною зброєю, жодної дозвільної документації та реєстрації для його купівлі та використання не потрібно.

ВИД НОЖА: БАЛІСОНГ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 232

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 97

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 135

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.8

ШИРИНА ЛІЗА, ММ: 20

МАРКА СТАЛИ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: ANODIZED

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: МЕТАЛ

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: НІ

МАСА, Г: 156

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 20
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Ніж супер. Дуже гарний, як і на картинці. Гострий, якість чудова

  • Саша Панек
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Хороший ніж, дуже гострий. Прийшов швидко колір красивий

    Переваги:
    Гострий та красивий
    Недоліки:
    Нема

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».