Ніж Метелик Кольоровий (градієнт) Хамелеон із смарагдовими вставками D86

1 відгук Код:  369061098
Довжина клинка, мм
  • 100
Матеріал клинка

Ніж Метелик Кольоровий (градієнт) Хамелеон із смарагдовими вставками D86

1 відгук Код:  369061098

Продавець:Totalmax

4.6/5  ( 282 оцінок )

560

380

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балісонг D86 - це не ідеал ножа, але дуже близький до універсальності розкладний ніж. Він може використовуватися як EDC-ніж у місті, доречний він і на природі. Основний його плюс - це дуже швидке розкладання клинка, приведення ножа до робочого стану.

Основні елементи складаного ножа D86 - клинок та рукоятка. При закритті меч укладається в пази рукояті. Клинок ножа D86 зроблений із сталі 440 С, що забезпечує легкість заточування та простоту догляду за ним.

Дві суцільнометалеві, половинки в переріз, що нагадують букву "П", утворюють його рукоятку. Шарнірний спосіб з'єднує між собою хвостовик та клинок. Рукоятки мають пластикові вставки під перламутр.

Коли балісонг D86 відкривається, дві частини його рукояті обертаються 180 градусів убік, яка протилежна клинку. Клинок при цьому оголюється, половинки з'єднуються, конструкція набуває цілісного вигляду.

Крім усього іншого, ножі-метелики - це ще й користь: практикуючи обертання з цим ножем, можна цілком добре розвинути рухливість своїх пальців і кистей, і координацію рухів в цілому. Але, на початковому етапі використання ножа-балісонга, особливо необхідно пам'ятати про техніку безпеки – необережність з таким ножем може призвести до порізів.

Ніж-метелик D86 - це витончений, але при цьому міцний складаний ніж. Після нанесення, шляхом анодування, захисно-декоративного покриття, клинок балісонга отримав кольори втечі з переважанням зелених відтінків. Ніж-метелик не є холодною зброєю, жодної дозвільної документації та реєстрації для її купівлі та використання не потрібно.

ВИД НОЖА: БАЛІСОНГ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 230

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 100

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 130

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.6

ШИРИНА ЛІЗА, ММ: 19

МАРКА СТАЛИ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: ANODIZED

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: МЕТАЛ

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: НІ

МАСА, Г: 136

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 19
Товщина клинка, мм
  • 2.6
Довжина клинка, мм
  • 100
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Никита Федорченко
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Швидка доставка,якісна комплектація.

    Переваги:
    Добре нагострений
    Недоліки:
    Немає

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».