Жилет розвантажувальний (8 карм) MIL-TEC

Оставить отзыв

Код:  370646613

Жилет розвантажувальний (8 карм) MIL-TEC

Оставить отзыв

Код:  370646613

Продавец:ARMYM

6 000

4 800

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Основні властивості жилета тактичного MIL-TEC, 10712124

Військовий модульний жилет з безліччю підсумків і системою кріплення Molle - це чергова вдала розробка від відомої компанії Міл-Тек. Оригінальна назва: WESTE TACTICAL MOD. SYST. (8 TA.) CCE. Зшитий з міцного матеріалу, який не розірветься від великої кількості амуніції. Має практичний крій і оснащений якісною фурнітурою. Надівається поверх основної уніформи (наприклад, польовий сорочки або кітеля). Легко налаштовується по фігурі користувача.

Жилет тактичний в забарвленні ССЕ, дуже нагадує Woodland, призначений для експлуатації в лісах середньої смуги Європи. Камуфляж підходить для носіння на території України.
Купити модульну розвантаження з вісьмома кишенями, які знімаються в разі необхідності, можуть військові, співробітники ДСНС, а також мисливці, рибалки, любителі подорожей і спортивно-тактичних ігор.

Особливості розвантажувальної системи на 8 підсумків Міл-Тек

Складається з сітчастого жилета і знімних кишень (двох маленьких і шести об'ємних). Матеріал виготовлення - 100% поліестер з PU-покриттям. Ця легка, міцна тканина довго зберігає первозданний зовнішній вигляд, практично не стирається і не вигоряє на сонці, стійка до термовоздействія і зім'яту. Модульний жилет Mil-Tec ССЕ що не промокає, «дихає», не викликає алергічних реакцій. У спекотну погоду він не прилипає до тіла, виробляє охолоджуючий ефект. Між волокнами тканини, обробленої поліуретаном, не накопичується бруд. Доглядати за розвантажувальної системою легко: зазвичай досить протерти вологою ганчіркою.

Маленькі знімні підсумки розташовані на передпліччях і оснащені клапанами з кнопками. У такій кишеньку цілком поміститься ручна граната. Великі підсумки, розміщені вздовж тулуба, закриваються клапанами і стягуючі ремінцями. У них зручно переносити магазини для гвинтівок і автоматів. Для зберігання карт і документів в жилеті MIL-TEC тактичному відведені два потайних кишені з вертикальною застібкою-блискавкою.

Регулювання за розміром здійснюється за допомогою бічних ремінців і липучок на плечах. Застібається розвантажувальний жилет (8 кишень) на посилену передню блискавку. Є стяжка на грудях і по талії ременями з фастексами. На поясі нашиті шлевки з D-кільцями, під якими можна протягнути ремінь. Стрічки MOLLE, а також петлі в нижній частині розвантаження дозволяють закріпити додаткове спорядження. На спині передбачена евакуаційна петля.

 

 

Характеристики

Материал
  • Полиэстер
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами