Жилет розвантажувальний (8 карм) MIL-TEC

Жилет розвантажувальний (8 карм) MIL-TEC

Продавець:ARMYM

6 000

4 800

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Основні властивості жилета тактичного MIL-TEC, 10712124

Військовий модульний жилет з безліччю підсумків і системою кріплення Molle - це чергова вдала розробка від відомої компанії Міл-Тек. Оригінальна назва: WESTE TACTICAL MOD. SYST. (8 TA.) CCE. Зшитий з міцного матеріалу, який не розірветься від великої кількості амуніції. Має практичний крій та оснащений якісною фурнітурою. Надівається поверх основної уніформи (наприклад, польової сорочки або кителя). Легко налаштовується за фігурою користувача.

Жилет тактичний у окрасі ССЕ, дуже нагадує Woodland, призначений для експлуатації у лісах середньої смуги Європи. Камуфляж підходить для носіння на території України.
Купити модульну розвантаження з вісьмома карманами, які знімаються в разі потреби, можуть військові, співробітники ДСНС, а також мисливці, рибалки, любителі подорожей та спортивно-тактичних ігор.

Особливості розвантажувальної системи на 8 підсумків Міл-Тек

Складається із сітчастого жилета та знімних карманів (двох маленьких та шести об'ємних). Матеріал виготовлення - 100% поліестер із PU-покриттям. Ця легка, міцна тканина довго зберігає первозданний зовнішній вигляд, практично не стирається і не вигоряє на сонці, стійка до термовпливу та зім'яту. Модульний жилет Mil-Tec ССЕ що не промокає, «дихає», не викликає аллергічних реакцій. У спекотну погоду він не прилипає до тіла, виробляє охолоджуючий ефект. Між волокнами тканини, обробленої поліуретаном, не накопичується грязь. Доглядати за розвантажувальною системою легко: зазвичай досить протерти вологою ганчіркою.

Маленькі знімні підсумки розташовані на передпліччях та оснащені клапанами з кнопками. У такому кармашку цілком поміститься ручна граната. Великі підсумки, розміщені вдоль тулуба, закриваються клапанами та стягуючі ремінцями. У них зручно переносити магазини для гвинтівок та автоматів. Для зберігання карт і документів у жилеті MIL-TEC тактично відведено два потаємні кармани з вертикальною застібкою-блискавкою.

Регулювання за розміром здійснюється за допомогою бічних ремінців та липучок на плечах. Застібається розвантажувальний жилет (8 карманів) на посилену передню молнию. Є стяжка на грудях і по талії ремнями з фастекс. На поясі нашиті шльовки з D-кільцями, під якими можна протягнути ремень. Стрічки MOLLE, а також петлі в нижній частині розвантаження дозволяють закріпити додаткове спорядження. На спині передбачено евакуаційну петлю.

 

 

Характеристики

Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами