Рюкзак рейдовий Ultimatum Олива RT-123 на 65 л., тактичний похідний військовий рюкзак

Оставить отзыв

Код:  372849081

Рюкзак рейдовий Ultimatum Олива RT-123 на 65 л., тактичний похідний військовий рюкзак

Оставить отзыв

Код:  372849081

Продавец:Піксель

4.8/5  ( 24 оценок )

2 102

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Рейдовий рюкзак призначений для використання під час патрульно-рейдових дій, риболовлі, туризму та екстремальних видів відпочинку. Завдяки об'єму 65 літрів рюкзак дасть змогу взяти із собою максимум провізії та необхідного інвентарю для патрульно-рейдових операцій або тривалого туристичного походу.

До головних переваг рюкзака належать обсяг, зручність та індивідуальна адаптація. Останнє досягається завдяки системі MOLLE. Система MOLLE — це метод жорсткого кріплення підсумків, кобур, піхв, а також інших необхідних аксесуарів до рюкзака за допомогою нашитих драбинкою міцних нейлонових стропів. Із системою MOLLE ви зможете закріплювати підсумки в будь-якому зручному для вас місці. Саме так досягається найвища зручність для користувача. Адже комусь зручно діставати необхідні предмети з грудного підсумка, укріпленого справа, а хтось звик користуватися поясною коміркою тощо.

На плечах є повітропроникні м'які вставки для комфортнішого носіння. Зручне та надійне кріплення ременів і лямок сприяє надійній фіксації рюкзака на тілі та комфортному його використанню навіть за потреби переміщення бігом.

Рюкзак зроблений із міцних вологозахищених синтетичних тканин, а безкаркасна конструкція рюкзака робить його м'яким і податливим. У нього можна комплектувати речі нестандартної форми, які можуть не поміститися в каркасних виробах.

 

Характеристики

Объем, л
Цвет
Материал
  • Оксфорд
Особенности
  • Водоотталкивающий
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами