Рюкзак рейдовий Ultimatum Оліва RT-123

Рюкзак рейдовий Ultimatum Оліва RT-123

Продавець:Піксель

4.8/5  ( 24 оцінок )

2 102

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рейдовий рюкзак призначений для використання під час патрульно-рейдових дій, риболовлі, туризму та екстремальних видів відпочинку. Завдяки об'єму 65 літрів рюкзак дасть змогу взяти із собою максимум провізії та необхідного інвентарю для патрульно-рейдових операцій або тривалого туристичного походу.

До головних переваг рюкзака належать обсяг, зручність та індивідуальна адаптація. Остання досягається завдяки системі MOLLE. Система MOLLE – це метод жорсткого кріплення підсумків, кобур, піхв, а також інших необхідних аксесуарів до рюкзака за допомогою нашитих драбинкою міцних нейлонових стропів. З системою MOLLE ви зможете закріплювати підсумки у будь-якому зручному для вас місці. Саме так досягається найвища зручність для користувача. Адже комусь зручно діставати необхідні предмети з грудного підсумку, укріпленого праворуч, а хтось звик користуватися поясною коміркою тощо.

На плечах є повітропроникні м'які вставки для комфортного носіння. Зручне та надійне кріплення ремнів та лямок сприяє надійній фіксації рюкзака на тілі та комфортному його використанню навіть за потреби переміщення бігом.

Рюкзак зроблений із міцних вологозахищених синтетичних тканин, а безкаркасна конструкція рюкзака робить його м'яким та податливим. У нього можна комплектувати речі нестандартної форми, які можуть не поміститись у каркасних виробах.

 

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Оксфорд
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами