Ніж Boker Leopard-Damascus III

Матеріал клинка

Ніж Boker Leopard-Damascus III

Продавець:Fish Bazar

4.3/5  ( 30 оцінок )

22 010

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Boker Manufaktur Solingen - ножі найвищого класу! C 1869-го року і досі виробляються на фабриці Boker у місті Золінген, Німеччина.

Клинки з дамаської сталі виковані вручну за традиційною технологією, якій вже більше 2000 років. Завдяки високому професіоналізму майстрів Böker на світ з'являються ножі, одного погляду на які досить, щоб зрозуміти - це справжні витвори мистецтва!

Головна родзинка цього ножа в тому, що при ковці дамаського клинка в якості основного матеріалу використана сталь, з якої свого часу виробляли стволи відомих німецьких танків Leopard. Ця легендарна дамаська сталь виробництва Boker, «Leopard Damascus», викувана вручну і складається з 300 шарів. Рукоятка ножа виготовлена з авіаційного алюмінію методом високоточної обробки, покриття – стійке анодування. Кожен колекційний ніж пронумерований, випуск цієї моделі обмежений 999 екземплярами. Ніж комплектується кліпсою, яка встановлюється в два положення – для носіння ножа вгору або вниз клинком. Ніж упакований в подарункову коробку і комплектується спеціальним сертифікатом!

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 60-61
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».