Ніж Principle Bushcraft Fixed, Black 30-001659 (1050243)

Оставить отзыв

Код:  375505026

Материал клинка

Ніж Principle Bushcraft Fixed, Black 30-001659 (1050243)

Оставить отзыв

Код:  375505026

Продавец:100GRDN

4.9/5  ( 87 оценок )

3 739

Есть в наличии

4

Гарантия. 5 лет Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж моделі Gerber Principle Bushcraft Fixed призначений для використання у туризмі та активному відпочинку. Це потужний інструмент, розрахований виконання різних завдань. Носити при собі цей ніж можна різними способами: закріпити на стегні в піхвах, при перенесенні модель не деренчатиме; горизонтально розташувати на поясі, петлі для ременя на чохлі повністю знімні; вертикально носити – за допомогою ремінця MOLLE, що замикається. Ніж зручний за будь-якого захоплення. Він допоможе вам спорудити укриття, пробурити отвір, підготувати пастку для полювання та здійснити цілу низку інших дій на природі. Прекрасний варіант для використання на свіжому повітрі. Оснащений мечем Scandinavian Grind, запросто піддається заточуванню. В основі леза – надійна сталь марки 420НС (High carbon). Особливість даного матеріалу – у високому вмісті вуглецю є різновидом звичайної мартенситної нержавіючої сталі. Клинки зі сталі 420НС легко обробляються, шліфуються та поліруються. Форма леза універсальна, Drop-Point. Є гумова накладка на рукоятку для комфорту при тривалому застосуванні. Керувати ергономічно, і працювати з такою моделлю буде не важко. Є отвори кріплення. Ця модель підходить для висікання вогню під час використання різних ударних стрижнів. Довжина досягає 19 сантиметрів, а важить зручний ніж 104,9 грами.

Характеристики

Материал клинка
Вес, г
  • 105
Гарантия
  • 5 лет
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».