Ніж Principle Bushcraft Fixed, Black 30-001659 (1050243)

Матеріал клинка

Ніж Principle Bushcraft Fixed, Black 30-001659 (1050243)

Продавець:100GRDN

4.9/5  ( 87 оцінок )

3 739

Є в наявності

4

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж моделі Gerber Principle Bushcraft Fixed призначений для використання у туризмі та активному відпочинку. Це потужний інструмент, розрахований на виконання різних завдань. Носити при собі цей ніж можна різними способами: закріпити на стегні в піхвах, при перенесенні модель не буде дерев'яною; горизонтально розташувати на поясі, петлі для ремня на чохлі повністю знімні; вертикально носити – за допомогою ремінця MOLLE, що замикається. Ніж зручний за будь-якого захоплення. Він допоможе вам збудувати укриття, пробурити відвір, підготувати ловушку для полювання та здійснити цілу низку інших дій на природі. Прекрасний варіант для використання на свіжому повітрі. Оснащений мечем Scandinavian Grind, легко піддається заточуванню. В основі леза – надійна сталь марки 420НС (High carbon). Особливість даного матеріалу – у високому вмісті вуглецю є різновидом звичайної мартенситної нержавіючої сталі. Клинки зі сталі 420НС легко обробляються, шліфуються та поліруються. Форма леза універсальна, Drop-Point. Є гумова накладка на рукоятку для комфорту при тривалому застосуванні. Керувати ергономічно, і працювати з такою моделлю буде не важко. Є відчини кріплення. Ця модель підходить для висікання вогню під час використання різних ударних стрижнів. Довжина досягає 19 сантиметрів, а важить зручний ніж 104,9 грамів. Ця модель підходить для висікання вогню під час використання різних ударних стрижнів. Довжина досягає 19 сантиметрів, а важить зручний ніж 104,9 грамів. Ця модель підходить для висікання вогню під час використання різних ударних стрижнів. Довжина досягає 19 сантиметрів, а важить зручний ніж 104,9 грамів.

Характеристики

Матеріал клинка
Вага, г
  • 105
Гарантія
  • 5 років
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».