Рюкзак тактический 40 литров Assault II Max Fuchs 30343E

Оставить отзыв Код:  375733560

Рюкзак тактический 40 литров Assault II Max Fuchs 30343E

Оставить отзыв Код:  375733560

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

3 300

Гарантия. 6 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Рюкзак  тактический Assault II A-TACS FG Max Fuchs , 40литров.

Рюкзак Assault II A-TACS FG, 40 л - модель від відомого німецького виробника Max Fuchs. Призначення: тактичний, для підвищених навантажень. Камуфляж на основі зеленого кольору і різних землистий відтінків зручний для здійснення спецзавдань в лісистій місцевості, та й не тільки. Цей рюкзак практичний, з безліччю кишень, зносостійкий, не боїться агресивних середовищ, а значить, довговічний. Надійно фіксується на тілі, що не зміщується при бігу. Підходить для експлуатації в різних сферах. Крім військових, їм успішно користуються страйкболісти, туристи, мисливці.
 
1. Опис армійського рюкзака Макс Фукс Ассаулт 2 атаксія-ФГ, 30343E

Виконаний з сучасних синтетичних тканин, що володіють підвищеними характеристиками міцності. Внутрішня поверхня термічно оброблена плівкою ПВХ, що забезпечує вологозахист. Тому вміст рюкзака ніколи не промокне в злива.
 
Навіть при сильному завантаженні модель MFH Assault II не втрачається форму. Бічні компресійні ремені допомагають компактно упакувати багаж. Його вага рівномірно розподіляється, що важливо при тривалих марш-кидках. Є ремінна затяжка на фастекс в області грудей і по талії, а також плечові лямки з D-кільцями і петлями (всі регульовані). Пояс і грудну перемичку при необхідності можна зняти. З тильного боку рюкзака передбачена м'яка сітчаста вставка для кращої вентиляції спини. Такі ж вставки знаходяться і на лямках.
Спереду, з боків і на днище розміщені широкі стропи M.O.L.L.E з матеріалу паракорд 550 - для кріплення підсумків та іншого спорядження.
 
Рюкзак A-TACS FG Max Fuchs розрахований на 40 л. Головне і саме містке відділення закривається блискавкою з 2 бегунками. Усередині нього є плоский карман на блискавці, в якому зручно зберігати документи, гроші і різні дрібні речі. Ще 2 кишені розташовані з лицьового боку - теж на блискавки. Їх застібки захищені зовні від проникнення вологи. Задня планка рюкзака оснащена великим відсіком під гідратор - на велкро.

Вгорі розташована посилена вантажна ручка. За її боків є петлі (закриваються липучками), за допомогою яких на рюкзаку можна зафіксувати додатковий вантаж.
 

Характеристики

Объем, л
Система крепления снаряжения
  • База для модульной системы (Molle)
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами