Рюкзак тактичний 40 літрів Assault II Max Fuchs 30343E

Рюкзак тактичний 40 літрів Assault II Max Fuchs 30343E

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

3 300

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак тактичний Assault II A-TACS FG Max Fuchs, 40літрів.

Рюкзак Assault II A-TACS FG, 40 л – модель від відомого німецького виробника Max Fuchs. Призначення: для підвищених навантажень, тактичний. Камуфляж на основі зеленого кольору і різних землістих відтінків зручний для здійснення спецзавдань у лісистій місцевості, та й не тільки. Цей рюкзак практичний, з безліччю карманів, зносостійкий, не боїться агресивних середовищ, а отже, довговічний. Надійно фіксується на тілі, що не зміщується при бігу. Підходити для експлуатації у різних сферах. Крім військових, їм успішно користуються страйкболісти, туристи, мисливці.

1. Опис армійського рюкзака Макс Фукс Ассаулт 2 атаксія-ФГ, 30343E

Виконаний із сучасних синтетичних тканин, що володіють підвищеними характеристиками міцності. Внутрішня поверхня термічно оброблена плівкою ПВХ, що забезпечує вологозахист. Тому вміст рюкзака ніколи не промокне у зливу.

Навіть при сильному завантаженні модель MFH Assault II не втрачається форми. Бічні компрессійні ремні допомагають компактно упакувати багаж. Його вага рівномірно розподіляється, що важливо при тривалих марш-кидках. Є ремінна затяжка на фастекс в області грудей та по талії, а також плечові лямки з D-кільцями та петлями (всі регульовані). Пояс і грудну перемичку за необхідності можна зняти. З тильного боку рюкзака передбачена м'яка сітчаста вставка для кращої вентиляції спини. Такі самі вставки знаходяться і на лямках.

Спереду, з боків і на днищі розміщені широкі стропи M.O.L.L.E з матеріалу паракорд 550 - для кріплення підсумків та іншого спорядження.

Рюкзак A-TACS FG Max Fuchs розрахований на 40 л. Головне і саме містке відділення закривається блискавкою з 2 бігунками. Усередині нього є плоска кишеня на блискавці, в якій зручно зберігати документи, гроші та різні дрібні речі. Ще 2 кармани розташовані з лицевого боку – теж на молнии. Їх застібки захищені зовні від проникнення вологи. Задня планка рюкзака оснащена великим відсіком під гідратор – на велкро.

Вгорі розташована посилена вантажна ручка. За її боків є петлі (закриваються липучками), за допомогою яких на рюкзаку можна зафіксувати додатковий вантаж.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами