Рюкзак тактический однолямочный 36 литров Assault Olive MIL-TEC

Оставить отзыв

Код:  376153971

Рюкзак тактический однолямочный 36 литров Assault Olive MIL-TEC

Оставить отзыв

Код:  376153971

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

2 600

2 400

Нет в наличии

1

Гарантия. 6 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Рюкзак через плечо Assault  MIL-TEC Olive 36 литров, 14059201

Ретельно продуманий рюкзак ONE STRAP ASSAULT PACK вищої якості підходить як для реальних тактичних завдань, так і для мисливців, туристів і звичайних міських жителів. Магазин Шериф пропонує купити його за доступною ціною.
 
1. Детальний опис тактичного рюкзака Мілтек Assault 36 літрів

Рюкзаки почали активно застосовуватися військовими на початку 19 століття, адже їх руки повинні бути вільні або тримати зброю, а необхідні речі зручніше розміщувати за спиною.
Assault об'ємом 36 літрів і з габаритами 48 x 33 x 27 см має два основних відділення. Найбільше поділено на два внутрішні відсіки під блискавкою, в них поміщається короткоствольну зброю і додаткове спорядження. Кишені, один поменше зверху і побільше внизу, знаходяться на зовнішній стороні, служать для транспортування та зберігання органайзерів, документів, ручок і різних потрібних дрібниць. На плечової лямки є невеликий кишеньку під телефон. Вона регулюється по висоті і має ширину 7.5 см, у разі потреби пристібається до ременя, який не дасть рюкзаку «соватися». Між задньою стінкою рюкзака і спинкою передбачено відділення для гідратора.
Система швидкого скидання - дуже важлива функція тактичного рюкзака. За допомогою пластикового карабіна на лямці можна за частку секунди скинути Assault, не знімаючи його через плечі. Це корисно при раптовій атаці або застряванні в горах, коли потрібно перемістити спорядження в область швидкого доступу.
Зверху знаходиться петля для транспортування в руках. Для кріплення додаткових підсумків зовні знаходяться петлі "Molle" і D-образні кільця. Бічні компресійні ремені дозволяють коригувати обсяг заплічній сумки. Всі блискавки розстібаються в обидві сторони, легко відкриваються, завдяки шнуркам з пластиковими наконечниками.
Рюкзак MIL-TEC Assault оливкового кольору пошитий з міцної довговічною тканини - поліестеру. Після тривалого використання зберігає форму і свій первісний колір. Демпферна спинка рюкзака володіє термоконтролем.

Характеристики

Объем, л
Цвет
Система крепления снаряжения
  • База для модульной системы (Molle)
Материал
  • Полиэстер
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами