Рюкзак тактичний однолямковий 36 літрів Assault Olive MIL-TEC

Рюкзак тактичний однолямковий 36 літрів Assault Olive MIL-TEC

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

2 600

2 400

Немає в наявності

1

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак через плече Assault MIL-TEC Olive 36 літрів, 14059201

Ретельно продуманий рюкзак ONE STRAP ASSAULT PACK найвищої якості підходить як для реальних тактичних завдань, так і для охотників, туристів та звичайних міських жителів. Магазин Шеріф пропонує купити його за доступною ціною.

1. Детальний опис тактичного рюкзака Мілтек Assault 36 літрів

Рюкзаки почали активно застосовуватись військовими на початку 19 століття, адже їх руки повинні бути вільні або тримати зброю, а необхідні речі зручніше розміщувати за спиною.

Assault об'ємом 36 літрів і з габаритами 48 x 33 x 27 см має два основні відділення. Найбільше поділено на два внутрішні відсіки під блискавкою, в них поміщається короткоствольне оружня та додаткове спорядження. Кишені, один поменше зверху і побільше внизу, знаходяться на зовнішній стороні, служать для транспортування та зберігання органайзерів, документів, ручок та різних потрібних дрібниць. На плечовій лямці є невеликий кармашок під телефон. Вона регулюється по висоті і має ширину 7.5 см, при потребі пристібається до ремня, який не дасть рюкзаку «соватися». Між задньою стінкою рюкзака та спинкою передбачено відділення для гідратора.

Система швидкого скидання - дуже важлива функція тактичного рюкзака. За допомогою пластикового карабіна на лямці можна за долю секунди скинути Assault, не знімаючи його через плечі. Це корисно при раптовій атаці чи застряванні у горах, коли потрібно перемістити спорядження до області швидкого доступу.

Зверху знаходиться петля для транспортування у руках. Для кріплення додаткових підсумків ззовні знаходяться петлі "Molle" та D-подібні кільця. Бічні компрессійні ремені дозволяють коригувати обсяг заплічної сумки. Усі молнии розстібаються в обидві сторони, легко відкриваються, завдяки шнуркам із пластиковими наконечниками.

Рюкзак MIL-TEC Assault оливкового кольору пошитий із міцної довговічної тканини - поліестеру. Після тривалого використання зберігає форму та свій первісний колір. Демпферна спинка рюкзака має термоконтроль.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами