Кобура Black Braid, арт. BB-KB-1-pixel

Кобура Black Braid, арт. BB-KB-1-pixel

Продавець:KMB

4.6/5  ( 219 оцінок )

568

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ця універсальна кобура BB-KB-1  забезпечує безпечне та надійне розміщення зброї та запобігає її нежаданому випаданню.

За допомогою верхнього фіксатора, який можна швидко відкрити, зброя залишається добре зафіксованою та готовою до використання. Ця кобура підходить для більшості пістолетів, від ПМ до Форт-14ТП, а також під Glock 17.

Вона має регульовану широку стропу з Velcro, яка дозволяє закріпити пістолет надійно та комфортно. Зовнішній клапан із застібкою, який має 3 перехресні стропи з міцною липучкою, дозволяє регулювати об'єм тактичного аксесуару зручно та швидко.

.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити універсальну кобуру модель KB-1 за доступною ціною.

Вона забезпечує надійне та безпечне розміщення зброї та запобігає її мимовільному випаданню. Кобура має верхній фіксатор, який забезпечує максимально швидке відкриття.

Залежно від розміру, цей кобура підходить для більшості пістолетів, від ПМ до Форт-14ТП, а також під Glock 17. Кобура має регульовану широку стропу з velcro для закріплення пістолета.

Об'єм тактичного аксесуара можна регулювати зовнішнім клапаном із застібкою яка має 3 перехресні стропи з міцною липучкою.

Ця універсальна кобура має напівжорсткі панелі з елементами системи MOLLE, що забезпечують зручне та надійне кріплення до основного спорядження.

Кобура універсальна виготовлена ​​з основного матеріалу Oxford 1000D. Система molle формується із нейлонних міцних строп. Стропи нарізаються автоматичним верстатом, який приплавляє якісно краї. Разом з кобурою йде підсумок для магазину. 

За рахунок кріплення "ластівка" - кобура може фіксуватися як на ліву так і на праву сторону і може бути скинута за короткий проміжок години.

Характеристики

Матеріал
Колір
  • Камуфляжний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами