Салфетка с лидокаином KVA 10% 10см х 18см №1 антисептическая

Оставить отзыв

Код:  383431626

Салфетка с лидокаином KVA 10% 10см х 18см №1 антисептическая

Оставить отзыв

Код:  383431626

Продавец:timonpharm

5/5  ( 18 оценок )

35

Есть в наличии

38

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Серветка З ЛІДОКАЇНОМ містять місцевоанестезуючий лікарський засіб лідокаїн (lidocain, 2-діетиламін про 2', 6'-диметилацетаніліду гідрохлорид моногідр) Лідокаїн пригнічує проведення як больових імпульсів, а й імпульсів інший модальності. Його дія обумовлена стабілізацією нейрональної мембрани за рахунок зниження її проникності для іонів натрію, що перешкоджає виникненню потенціалу дії та проведенню нервових імпульсів по нервових волокнах. Швидко гідролізується у слаболужному середовищі тканин і після короткого латентного періоду діє протягом 1-1,5 години. Можливий антагонізм із іонами кальцію. Анестезуюча дія лідокаїну в 2-6 разів сильніша, ніж новокаїну (прокаїну). При місцевому застосуванні лідокаїн розширює судини, не має місцево дратівливої дії. При активному запальному процесі рані анестезуюча активність лідокаїну може знижуватися.

Серветки З ЛІДОКАЇНОМ можуть бути використані для надання першої невідкладної допомоги при опіках, різних поверхневих пошкодженнях без рясної кровотечі, для лікування ран, післяопераційних ран, трофічних виразок, пролежнів. болем, свербінням, печінням.

Серветка З ЛІДОКАЇНОМ призначена тільки для зовнішнього застосування (на шкіру, на ранову (опікову) поверхню, на омертвілі тканини). Використовується за призначенням лікаря з урахуванням необхідної методики та тривалості лікування.

Залежно стану рани і фази ранового процесу термін перебування пов'язки на рані визначається індивідуально, але він може перевищувати 24 годин.




ТУ У 21.2-2764700691-001-2017

Характеристики

Цвет
  • Зеленый
Дополнительные характеристики
  • Серветка з лідокаїном. Розмір самої серветки 10см х 18см
Габариты упаковки
  • 6см х 0,2см х 8см
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами