Серветка з лідокаїном KVA 10% 10 см х 13 см No1 антисептична для оброблення ран

Серветка з лідокаїном KVA 10% 10 см х 13 см No1 антисептична для оброблення ран

Продавець:timonpharm

5/5  ( 21 оцінок )

35

Немає в наявності

38

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серветка З ЛІДОКАЇНОМ містять місцевоанестезуючий лікарський засіб лідокаїн (lidocain, 2-діетиламін про 2', 6'-диметилацетаніліду гідрохлорид моногідр) Лідокаїн пригнічує проведення як больових імпульсів, а й імпульсів інший модальності. Його дія обумовлена стабілізацією нейрональної мембрани за рахунок зниження її проникності для іонів натрію, що перешкоджає виникненню потенціалу дії та проведенню нервових імпульсів по нервових волокнах. Швидко гідролізується у слаболужному середовищі тканин і після короткого латентного періоду діє протягом 1-1,5 години. Можливий антагонізм із іонами кальцію. Анестезуюча дія лідокаїну в 2-6 разів сильніша, ніж новокаїну (прокаїну). При місцевому застосуванні лідокаїн розширює судини, не має місцево дратівливої дії. При активному запальному процесі рані анестезуюча активність лідокаїну може знижуватися.

Серветки З ЛІДОКАЇНОМ можуть бути використані для надання першої невідкладної допомоги при опіках, різних поверхневих пошкодженнях без рясної кровотечі, для лікування ран, післяопераційних ран, трофічних виразок, пролежнів. болем, свербінням, печінням.

Серветка З ЛІДОКАЇНОМ призначена тільки для зовнішнього застосування (на шкіру, на ранову (опікову) поверхню, на омертвілі тканини). Використовується за призначенням лікаря з урахуванням необхідної методики та тривалості лікування.

Залежно стану рани і фази ранового процесу термін перебування пов'язки на рані визначається індивідуально, але він може перевищувати 24 годин.




ТУ У 21.2-2764700691-001-2017

Характеристики

Колір
  • Зелений
Додаткові характеристики
  • Серветка з лідокаїном. Розмір самої серветки 10см х 18см
Габарити упаковки
  • 6см х 0,2см х 8см
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами