Ніж складний Firebird F716 by Ganzo G716

Матеріал клинка

Ніж складний Firebird F716 by Ganzo G716

Продавець:Комфортні оселі

4.6/5  ( 711 оцінок )

1 183

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Firebird F716:

Firebird F716 - це туристичний складний ніж з 8,5-сантиметровим класичним клинком з нержавіючої сталі 440С. У даній моделі встановлено виробником фіксатор Axis lock, що дозволяє безперешкодно і безпечно відкривати та закривати інструмент однією рукою. Вес виробу складає 145 м, загальна довжина — 21 см, довжина у зібраному стані — 12 см, ширина по обуху — 0,35 див. На текстурованій рукояті чорного кольору передбачена кріпильна металева кліпса, а на торці ручки є склобій.

Похідний ніж Firebird F716 ще на стадії анонсування встиг привернути до себе увагу шанувальників ножового майстерності. Скромна, але водночас збалансована у всіх відносинах модель претендує на великий піт і високі оцінки професіоналів та колекціонерів. В черговий раз Firebird пропонують універсальний і дуже мобільний інструмент, який, безсумнівно, може стати в нагоді в будь-яку хвилину, де б ви не знаходилися. Невеликі габарити і досить консервативний зовнішній вигляд, однозначно, додають привабливості і без того вдале туристичного ножа Firebird F716.

Неможливо залишити без уваги загальний дизайн виробу, якість використовуваних матеріалів та вартість Firebird F716, які у своїй сукупності визначають успіх та популярність будь-якої моделі ножа. Оскільки інструмент відноситься до категорії похідних і карманних коштів, удало підібрані пропорції, конструкторські рішення та матеріали відіграють дуже важливу роль для користувача.

Firebird F716 впевнено лягає в руку пластиковою (G10) ребристою рукояттю, яка володіє відмінним зчепленням і не ковзає від вологи та жиру. Чорний колір ручки, звичайно ж, не особливо вишуканий, але класика завжди поза конкуренцією і тон накладок виконана металева кріпильна кліпса - адекватних розмірів і зручна. Загалом Firebird F716 претендує на місце в арсеналі туриста, рибалки, охотника та міського жителя.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».