Карта виживання 11 до 1 NEO 63-134

Карта виживання 11 до 1 NEO 63-134

Продавець:Dellic

4.9/5  ( 201 оцінок )

44

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Карта виживання 11 до 1 NEO 63-134

Карта виживання 11 в 1, 63-134, NEO TOOLS Карта виживання - незамінний гаджет, який може поміститися у ваш гаманець і може бути незамінним у надзвичайних ситуаціях у польових умовах. Він містить до 11 функцій, у тому числі: консервний ніж, гайковий ключ-метелик, дворядна пилка, кільцевий ключ на 4 і 5 мм, покажчик картки, кільцевий ключ на 6, 7, 8, 10 мм, вимірювальна стрічка на 4 см, відкривачка для пляшок, плоска викрутка, ніж. Захист від випадкових розривів чи порізів забезпечить шкіряний чохол, а нержавіюча сталь забезпечить довговічність навіть у складних погодних умовах.

Характеристика продукту:

- Матеріал нержавіюча сталь
- Шкіряний чохол
- Отвір для шнурка або брелока
- Включає 10 інструментів: консервний ніж, гайковий ключ-метелик, подвійна пилка, кільцевий ключ на 4 і 5 мм, покажчик картки, накидний ключ на 6, 7, 8, 10 мм, лінійка на 4 см, відкривачка для пляшок, плоска викрутка , багатофункціональний ніж, до 11 функцій в 1 інструменті
- Створено для експедицій на виживання
- Якісні матеріали
- Зручний

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».