Ніж розкладний 75мм, бук Opinel My First Knife No.7 INOX Red 001698

Ніж розкладний 75мм, бук Opinel My First Knife No.7 INOX Red 001698

Продавець:Big Stan

4.6/5  ( 24 оцінок )

599

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Надзвичайно легкий складаний ніж середнього розміру з лезом із фіксацією понад 7 см. Серія My First Knife була розроблена з урахуванням молодших користувачів.

Лезо профілю Clip Point виготовлено з нержавіючої сталі Sandvik 12C27 і відполіровано до напівматового глянцю. Лезо має плоский повний зріз, близький до нульового подрібнення, що в поєднанні з невеликою товщиною леза забезпечує ріжучі властивості вище середнього. Для підвищення безпеки користувача кінчик був закруглений, що запобігає проникненню леза.

Відкриття ножа можливе завдяки надрізу на цвяху в лезі. У відкритому положенні лезо блокується замком Viroblock, запатентованим у 1955 році. Він являє собою сталеве кільце на рукояті, розташоване на висоті осі обертання клинка. Відкривши ніж, ми повертаємо його на кілька градусів, щоб він закрив проріз для леза в рукоятці, щоб лезо не рухалося. Таким же чином застрахуємо ніж від випадкового відкриття після складання.

Ручка виготовлена з бука. Він має ергономічну форму та забезпечує надійний і теплий хват. Додатковою перевагою ручки є її схильність до модифікацій. Найпростіший спосіб зробити це — просвердлити отвір для страхувальної мотузки на зворотному боці ручки. Ми також можемо надати йому будь-яку текстуру або вирізати його.

Ідеальний інструмент для кемпінгу або поїздки в ліс, особливо для людей, які цінують традиції та природні матеріали.

Технічні дані
Довжина леза: 75 мм
Товщина клинка: 1,9 мм
Нержавіюча сталь
Ручка: бук
Блокування: Віроблок
Вага: 30 г

Виробник: Opinel, Франція

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Франція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».