Ніж складаний Ganzo G6805 2000000141633

Матеріал клинка

Ніж складаний Ganzo G6805 2000000141633

Продавець:Месник

4.8/5  ( 153 оцінок )

819

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Ganzo G6805-GY. Виріб складається з клинка форми Drop Point і ергономічної рукоятки з текстурованими накладками.

Цей універсальний ніж однаково ефективний як EDC-інструмент, так і як клинок для туристичних цілей. Завдяки складаній конструкції його можна непомітно носити в кишені одягу, рюкзака або зберігати в бардачку автомобіля на екстрений випадок.

Матеріал клинка — загартована до значення 57 HRC сталь 8Cr14MoV з додаванням хрому. Це бюджетна марка, яка при своїй доступності характеризується стійкістю до зносу і іржавіння. Дані якості метал придбав завдяки високому вмісту хрому і вуглецю: перше становить робить сталь несприйнятливою до корозії, а друге — збільшує її міцність, дозволяючи застосовувати інструмент в завданнях з великим навантяженням.

Клинок утримується за допомогою замка Liner lock — класичного запірного механізму. Клинок замикається за допомогою сталевої пластини, яка не дає інструменту скластися в непередбачуваний момент.

Рукоятка оснащена шорсткими накладками, щоб модель не вислизала з руки під час використання. Довжина рукояті підходить власникам долоні будь-якого розміру.

Конструкція важить всього 105 грам, тому вона мінімально відчувається в сумці або в кишені одягу під час носіння. Для фіксації ножа на кишені або поясі призначена сталева кліпса, положення якої можна змінювати задля зручності. У хвості інструменту знаходиться невеликий наскрізний отвір під темляк.

 

Характеристики:

матеріал клинка — сталь 8Cr14MoV;

твердість сталі — 57 HRC;

форма клинка — Drop Point;

тип заточування — прямий;

тип запірного механізму — замок Liner Lock;

матеріал накладок на рукояті — склотекстоліт G10;

довжина в розкладеному вигляді — 198 мм;

вага — 105 г;

довжина клинка — 86 міліметрів;

товщина клинка — 2.8 міліметрів;

довжина рукоятки — 112 міліметрів;

товщина рукоятки — 13 міліметрів (без урахування кліпси).

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Твердість клинка
  • 57 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».