Ніж Spyderco Manix 2, S30V, напівсерейтор (C101GPS2)

Довжина клинка, мм
  • 86

Ніж Spyderco Manix 2, S30V, напівсерейтор (C101GPS2)

Продавець:SVM

4.8/5  ( 24 оцінок )

10 010

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Секрет ідеального ножа дуже простий, його можна розглянути на прикладі популярної моделі Spyderco. Потрібно взяти супер-надійний замок, який не дозволить ножа складеться навіть при великому навантаженні, ідеально відточений клинок з нержавіючої сталі, додати практичну рукоять, і вийде ніж, який знайшов справжніх шанувальників по всьому світу - Manix 2!

Ніж Spyderco Manix 2 C101GPS2 має листкоподібний клинок з напів-серрейторною ріжучою кромкою і матовою однорідною обробкою Bead Blast. Нержавіюча сталь CPM-S30V успішно чинить опір корозії і володіє достатньою твердістю, щоб утримувати первісну гостроту довгий період часу. Клинок відкривається мануально однією рукою за допомогою фірмового отвори Спайдерко на обуху, яке в цьому ножі збільшено до 14 мм, що дозволяє легко маніпулювати руками в рукавичках, а також на холоді або вітрі, замерзлими і задерев'янілими пальцями.

Потужна конструкція ножа Manix 2 C101GPS2 складається зі сталевої рами, оснащеної дрібними і великими зазублинами для поліпшення хвата і постановки пальців. Фігурні обклади з текстоліту G-10, посаджені на болти по периметру, акуратно закривають конструкцію ножа і добре лягають в руку. Замок Ball Bearing Lock® з внутрішньою пружиною і спусковий кнопкою є надійним фіксатором леза у відкритому стані. Блискуча металева кліпса може бути переставлені на ліву чи праву сторону вістрям вгору. На п'яті рукоятки розташовується велика за розміром отвір для шнура або темляка, з металевою внутрішньою окантовкою.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що помістяться в кишеню штанів, куртки або до невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі - це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 86
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 204
Додаткові характеристики
  • кліпса, отвір під темляк
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».