Тепловізор INFIRAY (iRay) AFFO AP 13

Тепловізор INFIRAY (iRay) AFFO AP 13

Продавець:Smart Ward

4.5/5  ( 33 оцінок )

36 157

28 000

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Iray AFFO AP13 — оптимальне рішення для ефективного спостереження

2022 року популярний бренд у сфері тепловізійного спостереження представив користувачам нову лінійку монокулярів Iray (Infiray) AFFO. Це технологічні, функціональні, доступні за вартістю прилади, які дуже вдало конкурують із пристроями преміумсегменту.

Користувачеві на вибір пропонується три монокуляри, кожен із яких вирізняється вартістю, дальністю виявлення, діаметром об'єктива тощо.

  1. Iray AFFO AP13 вважається молодшою моделлю серії. З її допомогою можна виявити паростоковий, що випромінює тепло об'єкт на дистанції до 675 м. Діаметр об'єктива становить 13 мм.
  2. Iray AFFO AL19 — пристрій із діаметром об'єктива 19 мм дає змогу спостерігати за метою на відстані до 986 м.
  3. Iray AFFO AL25 — старша модель лінійки. Дає можливість відстежувати мішені на дистанції до 1298 м. Діаметр об'єктива — 25 мм.

Наш інтернет-магазин пропонує вам купити Iray (Infiray) AFFO за демократичною ціною. У нас представлений широкий асортимент високоякісного обладнання для тепловізійного спостереження від провідних світових виробників.

Особливості та характеристики серії Iray (Infiray) AFFO

Монокуляри Айрей АФФО — це легкі компактні прилади вагою до 350 грамів. Кожен пристрій для спостереження обладнаний надміцним корпусом, який надійно захистить вміст від сірих падінь, ударів та інших механічних пошкоджень.

Завдяки класу вологозахисту IP67 монокуляром без проблем можна користуватися в дощ, снігопад і туман.

Джерелом живлення слугує літій-іонний акумулятор, чия ємність — 3,6 Ah, напруга — 3.6 V. Батареї вистачає на 7,5 або 9,5 години безперервної автономної роботи. У разі потреби в польових умовах можна під'єднати зовнішнє джерело живлення (PowerBank).

Нижче читайте великий перелік функціональних можливостей, заради яких користувачі віддають перевагу Iray AFFO купити.

Тепловізійний блок

Модуль пристрою створений на базі матриць FPA (Unincooled Focal Plane Arrays) на підкладці їх оксиду ванадію з розміром монокристалу 256×192 пікселів (для AP13) і 384×288 пікселів (для AI 19 і AI25).

На відміну від кремнієвих аналогів, ванадієві чутливіші до температурних змін, крім того, вони дають стабільну, якісну картинку. Чітке, промальоване зображення й широкий кут зору також забезпечує щільність посадки пікселів — 12 мкм. Робоча діяльність здійснюється в спектральному діапазоні чутливості від 7 до 14 мкм, де наша атмосфера абсолютно прозора та не є перешкодою для проходження корисного сигналу. Завдяки цьому пристрій вільно «здивує» крізь густий дим, туман.

Частота оновлення кадру — від 25 до 50 Гц (залежить від моделі), чого досить для спостереження за динамічним зображенням.

Об'єктив

Тепловізори серії АФФО обладнані ширококутними потужними об'єктивами. Передня лінза виготовлена з металу германій, який прозорий для інфрачервоного випромінювання й також не є перешкодою для проходження сигналу.

У кожній моделі передбачене оптичне збільшення — 1х, 2х для молодшого приладу лінійки й 1х, 2х, 4х для старшого та середнього монокулярів.

Регулювання чіткості здійснюється за допомогою зручного, ергономічного кільця, яким можна користуватися, не відвертаючи уваги від спостереження. Також усі прилади забезпечені захисною кришкою для безпечного транспортування.

Дисплей

Усі тепловізори сімейства Iray AFFO мають сучасні, якісні LCOS або OLED-дисплеї. Вони дають змогу спостерігати чітку, контрастну, деталізовану до найдрібніших подробиць картинку з роздільною здатністю 720х540 або 640х400 пікселів.

Користувачам доступне регулювання яскравості та діоптрійне настроювання. Остання особливо актуальна для людей зі слабким зором.

Колірні режими

Для того, щоб користувачі могли виконати максимум завдань у різних умовах, розробники впровадили 5 колірних гам.

  1. Гарячий чорний.
  2. Гарячий білий.
  3. Гарячий червоний.
  4. Кольоровий.
  5. Вибір.

Кольоровий режим дає змогу відстежувати цілі на коротких дистанціях, він підходить для тривалого спостереження. Гарячі відтінки призначені для роботи на широкій, відкритій місцевості, на великих відстанях. Вибір визначає найгарячіші та найхолодніші точки, дуже допомагає вести спостереження в темну пору доби за великої вологості. Усі перераховані колірні режими є в кожному монокулярі серії Iray AFFO.

Далекомір

Усі прилади сімейства обладнані стадіометричними далекомірами. Отже, можна встановити відстань до об'єкта спостереження. Розробники заздалегідь занесли в пам'ять монокуляра три значення: олень, заєць і кабан. Щоб виміряти дистанцію, досить вибрати одну з перерахованих тварин і позначити верхню та нижню межі.

Картинка в картинке

Кожен пристрій для спостереження має функцію «Картинка в зображенні» або «Picture in Picture». Коли користувач активує цю опцію на основний екран, виводиться маленьке допоміжне вікно (не більш ніж 10% від загальної площі екрана), на якому зображається центральна частина об'єкта. Отже, можна точніше визначити трофейну цінність мішені.

Рекордер і відеовихід Micro HDMI

Монокуляри серії Айрей АФФО обладнані опціями фото та відеозапису. Користувач може зберігати на внутрішню пам'ять обсягом 32 Гб, найцікавіші моменти спостереження й згодом ділитися ними з однодумцями.

Всі моделі обладнані цифровим відеовиходом Micro HDMI, який дає змогу приєднати тепловізор до телевізора та переглядати створений контент на великому екрані.

Застосунок і Wi-Fi модуль

Для інтеграції тепловізора з іншими розумними пристроями на основі ОС Android та iOS у кожному приладі серії наявний вбудований Wi-Fi модуль. Для початку роботи необхідно завантажити спеціальний застосунок «InfiRay Outdoor», який можна без зусиль знайти на Play Market або App Store. Після встановлення програми на свій смартфон або планшет, останні можна використовувати як додатковий екран, доступно дистанційно керувати тепловізором, ділитися контентом через соціальні мережі та багато іншого.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • 256X192
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 256x192
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення