Комплект балістичних окулярів Oakley SI Ballistic M Frame 3.0

Комплект балістичних окулярів Oakley SI Ballistic M Frame 3.0

Продавець:Zadrotik

3.3/5  ( 15 оцінок )

6 988

5 940

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балістичні окуляри M Frame 3.0 від Oakley спеціально сконструйовані з урахуванням вимог і стандартів ANSI Z87.1 та MIL SPEC MIL-PRF 31013, пропонованих військовими, поліцією і рятувальними службами. Це ідеальний вибір як для стрільбища, так і для роботи в складних умовах. Вузькі дужки виконані з ударостійкого і хімічно стійкого матеріалу O Matter. Лінзи, зроблені з полікарбонату Plutonite і ефективно захищають область очей від ударів. А використання технології Oakley High Definition Optics (HDO) з геометрією Polaric Ellipsoid гарантує ідеальний пропуск видимого світла без будь-яких спотворень по всьому полю зору і при всіх кутах огляду, надаючи захист від випромінювання UVA, UVB і шкідливого синього світла з довжиною хвилі до 400 нм. Прозора лінза має коефіцієнт пропускання видимого світла 93% і підходить для використання в умовах слабкого або повної відсутності світла. Кольорові лінзи підходить для використання в умовах яскравого світла. Надійну посадку навіть у вологих умовах забезпечує гидрофильная носова накладка Unobtainium.
Вага очок не перевищує 30 гр. Система оснащена швидкою зміною лінз без інструментів. Повна сумісність з нашоломними приладами нічного бачення, із шоломами PASGT, MICH або аналогами. Також вони можуть використовуватися з більшістю систем захисту слуху і систем зв'язку.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами