Ніж 1 Benchmade "Taggedout"

Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж 1 Benchmade "Taggedout"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 384 оцінок )

23 641

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Натхненний полюванням та світовим бестселером Bugout, ніж Taggedout для мисливців, що подорожують на великі відстані та розуміють значення ваги екіпірування. Коли ви йдете далеко з комплектом спорядження на спині, кожен грам ваги має значення. Ця легка і тонка мисливська складниця впорається з будь-яким завданням у дикій природі — від приготування їжі в таборі до зняття шкіри невеликого видобутку або оброблення дичини в польових умовах та різання паракорду. Невелика вага, хороша видимість, мала вага в кишені та бритвенно-гострий клинок з однієї з найкращих на даний момент ножових сталей марки CPM-MAgnacut із заточуванням за технологією SelectEdge® роблять новий Taggedout® незамінним для далеких пригод. Накладки рукояті виготовлені з міцного і легкого карбонового волокна. Чим же вирізняється дана сталь? CPM MagnaCut - це нержавіюча сталь, вироблена концерном Crucible Industries, американською компанією, відомою своїм досвідом роботи зі спеціальними сталями. Цей особливий сорт був розроблений спеціально для столових приладів і для задоволення потреб найвибагливіших ножових майстрів. Це технічний сплав, спеціально розроблений для вибагливих користувачів та інженерів ножовї справи. CPM MagnaCut - це нержавіюча сталь, виготовлена методом порошкової металургії, яка гарантує тонкість і чистоту, які не можна порівнювати зі звичними сталями. Її склад був розроблений Ларіном Томасом, доктором металургії, добре відомим англомовним виробникам ножів: саме його дуже детальні дослідження мають блог Knife Steel Nerds, довідник для профільних ентузіастів. Ларін Томас хотів розробити сталь, яка б змогла задовольнити всі вимоги виробників ножів. CPM MagnaCut виправдає очікування найвибагливіших поціновувачів ножів, оскільки поєднує в собі безліч якостей: її співвідношення міцності та утримання виняткові; вона надзвичайно стійка до корозії; тонка структура розподілу карбідів, висока чистота сплаву; висока твердість допускається залежно від проведеної термообробки; підходить для всіх типів високоякісних ножів. Завдяки своїм численним технічним якостям CPM MagnaCut підходить для всіх типів лез ножів, мисливських, похідних чи складаних. Це буде особливо цікаво для виготовлення лез, ріжуча кромка яких має бути тонкою та стійкою, як у японських кухонних ножів. CPM MagnaCut, надзвичайно стійка до корозії. Склад сталі CPM MagnaCut робить її надзвичайно стійкою до корозії. Так, кілька іменитих ножових компаній обрали цей унікальний сплав для виробництва ножів, призначених для використання у морських умовах, у солоній воді.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 88
Тип замка
  • Axis Lock
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».