Прилад нічного бачення Pulsar Digisight N870 без кріплення

Прилад нічного бачення Pulsar Digisight N870 без кріплення

Продавець:Krop Security

4.7/5  ( 111 оцінок )

44 814

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифровий приціл Pulsar Digisight LRF N870 це наступний щабель в лінійки приладів нічного бачення Pulsar Digisight. Ця модифікація має не тільки лазерний далекомір, а й збільшене дозволу матриці, що позитивним чином впливає на дальність дії приладу. Планка кріплення в комплект не входить, проте ви завжди зможете замовити її при оформленні замовлення.

Цей приціл має плавний цифровий zoom в діапазоні 4.5 ... 9х і об'єктив з можливістю настройки фокусної відстані. Стандартна комплектація прицілу Pulsar Digisight LRF N870 передбачає наявність елементів живлення, пульта дистанційного керування, гарантії і керівництва по експлуатації.

Чому варто купити цифрового прицілу нічного бачення Pulsar Digisight N870 LRF, основні особливості:

  • Лазерний далекомір і інфрачервоне підсвічування. Цифровий приціл нічного бачення Pulsar Digisight LRF N870 забезпечений лазерним далекоміром з функціями безперервного сканування, вимірювання кута і статичного вимірювання відстані до цілі. Максимальна дистанція вимірювання - 400 метрів. Також цей приціл оснащений лазерним інфрачервоним освітлювачем, який у багато разів потужніше світлодіодного освітлення. Він допомагає вести спостереження при слабкому природному освітленні.
  • Чутлива матриця і функція посилення сигналу. Даний цифровий приціл Pulsar Digisight LRF N870 сконструйований на основі високопродуктивної ПЗС матриці з високою роздільною здатністю, яка може працювати, як вночі, так і вдень. Даний сенсор дозволяє вести спостереження навіть при повній відсутності природного освітлення. А спеціальна функція "Sum light" автоматично посилює сигнал на матриці при падінні рівня освітлення.
  • Змінна прицільна сітка і зручна пристрілка. Цифровий приціл нічного бачення Pulsar Digisight N870 LRF налаштовує 13-ма варіантами прицільної сітки різної кольорової палітри. Цей приціл швидко калибруется за допомогою функції «Заморозки зображення" (Freeze), яка зберігає в пам'яті пристрою зображення останнього пострілу пристрілки, за допомогою якого зручно робити наступні калібрування. До всього іншого, цей приціл має профілем пристрілки для трьох різних типів зброї, калібру або дальності.
  • Контроль бокового завалу і автовідключення.Цифровий приціл нічного бачення Pulsar Digisight N870 LRF оснащений функцією контролю бічного завалу, яка повідомить вам про необхідність повернення зброї в бойове положення при його відхиленні більш ніж в 5 градусів. Також є можливість активувати функцію автоматичного відключення пристрою при значному відхиленні прицілу від оптичної осі.
  • Пульт дистанційного керування і відео вихід. Управляти основними функціями даного прицілу можна також за допомогою пульта дистанційного керування, який можна закріпити на будь-якому зручному місці, на вашому зброю. Приціл також оснащений аналоговим відео виходом, який може в режимі реального часу виводити відео і фото на камеру або дисплей. Для можливості кріплення опціальний відео рекордера або зовнішнього акумулятора тут призначена планка Weaver на корпусі прицілу.
  • Ударна стійкість і енергопостачання. Приціл Pulsar Digisight LRF N870 монтується нa багато типів зброї - пнeвмaтічecĸoе, глaдĸocтвoльнoе і нapeзнoе, в тoм чіcлe ĸpyпниx ĸaлібpoв, пoд пaтpoни 9,3x64, 30-06, .300, .375 тa ін. (Yдapнaя cтoйĸocть гapaнтіpoвaнa пpи іcпoльзoвaніі пaтpoнoв c Eo дo 6000 Дж). Працює він від чотирьох акумуляторів АА близько 4-х годин.

Характеристики

Матриця
  • 500х582 Ядро ССD
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х480
Дисплей
  • ОLЕD VGА 640х480
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення