Bad Company футболка Emanation of Tyr L

Оставить отзыв

Код:  423438081

Bad Company футболка Emanation of Tyr L

Оставить отзыв

Код:  423438081

Продавец:LHTR

4.5/5  ( 375 оценок )

1 614

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Чорна чоловіча футболка Bad Company з принтом Emanation of Tyr має не тільки примітне художнє зображення, але й цікавий сенс закладений в деталях.

 

Бог Тюр — постає основою та втіленням північної традиції, він є символом доблесті та честі, на яких ґрунтується пантеон древніх Богів. Воїн-захисник, а не завойовник, що є значною та відмінною рисою його проявленої еманації. Народи північної Європи звертались до нього як до Бога відваги, сміливості та битви, з проханням дарувати їм перемогу. Ідея концепту даної футболки закладається в тому, аби акцентувати, що еманація Тюра також прослідковується в українських воїнах, адже в нашій крові тече відвага та честь. На малюнку зображено Бога Тюра в сучасній і доволі актуальній інтерпретації. На його поясі розміщена руна Тейваз — окрім стандартного трактування «Воїн», ця руна власної правди, закону, перемоги лише «правильним шляхом». В руці, опираючи на плече, він тримає AT4 — шведський одноразовий ручний гранатомет. З лівої сторони нанесена формула Тюра, яка складається з рун Наутіз, Уруз і Тейваз.

 

Основна фраза у верхній частині принта «Honor and Valor», у перекладі з англійської — Доблесть і Честь. Знизу напис «Emanation of Tyr», який і є назвою цього виробу. Бічні вставки з обох сторін — вʼязь у вигляді дракону північної традиції, котрий ще дублюється на спині зверху. На лівому рукаві розташовано лого бренду.

 

Розробники бренду Bad Company завжди піклуються про високу якість матеріалів. Саме тому надають перевагу сучасним технологіям при виробництві футболок з принтами. Надрук виготовлений шовкотрафаретом із застосуванням способу витравки. Такий метод гарантує зносостійкість і тривале носіння, яке супроводжується насиченістю фарб і відсутністю тріщин на малюнку, навіть після багаторазового прання.

 

Особливості моделі:

✓ Склад: 95% бавовни та 5% еластану;

✓ Метод нанесення друку — витравка.

 

Характеристики

Размер
Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами