Bad Company футболка Emanation of Tyr L

Bad Company футболка Emanation of Tyr L

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

1 614

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чорна чоловіча футболка Bad Company з принтом Emanation of Tyr має не тільки примітне художнє зображення, але й цікавий сенс закладений в деталях.

 

Бог Тюр — постає основою та втіленням північної традиції, він є символом доблесті та честі, на яких ґрунтується пантеон древніх Богів. Воїн-захисник, а не завойовник, що є значною та відмінною рисою його проявленої еманації. Народи північної Європи звертались до нього як до Бога відваги, сміливості та битви, з проханням дарувати їм перемогу. Ідея концепту даної футболки закладається в тому, аби акцентувати, що еманація Тюра також прослідковується в українських воїнах, адже в нашій крові тече відвага та честь. На малюнку зображено Бога Тюра в сучасній і доволі актуальній інтерпретації. На його поясі розміщена руна Тейваз — окрім стандартного трактування «Воїн», ця руна власної правди, закону, перемоги лише «правильним шляхом». В руці, опираючи на плече, він тримає AT4 — шведський одноразовий ручний гранатомет. З лівої сторони нанесена формула Тюра, яка складається з рун Наутіз, Уруз і Тейваз.

 

Основна фраза у верхній частині принта «Honor and Valor», у перекладі з англійської — Доблесть і Честь. Знизу напис «Emanation of Tyr», який і є назвою цього виробу. Бічні вставки з обох сторін — вʼязь у вигляді дракону північної традиції, котрий ще дублюється на спині зверху. На лівому рукаві розташовано лого бренду.

 

Розробники бренду Bad Company завжди піклуються про високу якість матеріалів. Саме тому надають перевагу сучасним технологіям при виробництві футболок з принтами. Надрук виготовлений шовкотрафаретом із застосуванням способу витравки. Такий метод гарантує зносостійкість і тривале носіння, яке супроводжується насиченістю фарб і відсутністю тріщин на малюнку, навіть після багаторазового прання.

 

Особливості моделі:

✓ Склад: 95% бавовни та 5% еластану;

✓ Метод нанесення друку — витравка.

 

Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами