Ніж Skif Urbanite II BSW Orange

Оставить отзыв

Код:  429123722

Длина клинка, мм
  • 100

Ніж Skif Urbanite II BSW Orange

Оставить отзыв

Код:  429123722

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 264 оценок )

1 794

1 560

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж SKIF Urbanite II - це нове покоління популярної моделі 400-ї серії. Сама назва ножа говорить про його стезю - міське використання. Однак, його конструкція і функціонал дозволяє успішно використовувати ніж не тільки в місті, але і під час вилазок на природу.

У новому поколінні Urbanite сталь клинка 9Cr18MoV з великою кількістю вуглецю і хрому стала дещо твердішою і більш стійкою до корозії, ніж попередник з 8Cr13MoV.

Прямі спуски починаються практично з самого обуха, на верхній його частині є насічка під великий палець. Форма клинка - Drop-Point, яка забезпечує ножу хороші колючі та різальні властивості.

Обробка клинка Stonewash вбереже ніж від незначних подряпин, затертостей, які періодично виникають при частій експлуатації.

Відкривається ніж за допомогою шпеника і фліпера, який створює своєрідний упор для рук, що стане у пригоді під час силового проколу. Завдяки системі шарикопідшипників вихід клинка плавний і не вимагає значного зусилля при відкриванні.

Замок - незмінний Frame-Lock, до речі - один з найбільш надійних замків серед складаних ножів.

Відмінною особливістю нового покоління цих ножів є наявність підпальцевої насічки не тільки на обуху і руків'ї, але і на флипері та пластині замка.

Руків'я виконане з матеріалу G10, відмінно лежить навіть у вологій руці або рукавичках. Присутня кліпса, яку при необхідності можна зняти та користуватись темляком, під який передбачено отвір.

Нове покоління ножа Urbanite являє собою свіжий погляд на перевірену часом класику.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 100
Общая длина, мм
  • 230
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».