Ніж Skif Urbanite II BSW Orange

Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж Skif Urbanite II BSW Orange

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 264 оцінок )

1 794

1 560

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж SKIF Urbanite II - це нове покоління популярної моделі 400-ї серії. Сама назва ножа говорить про його стезю - міське використання. Однак, його конструкція і функціонал дозволяє успішно використовувати ніж не тільки в місті, але і під час вилазок на природу.

У новому поколінні Urbanite сталь клинка 9Cr18MoV з великою кількістю вуглецю і хрому стала дещо твердішою і більш стійкою до корозії, ніж попередник з 8Cr13MoV.

Прямі спуски починаються практично з самого обуха, на верхній його частині є насічка під великий палець. Форма клинка - Drop-Point, яка забезпечує ножу хороші колючі та різальні властивості.

Обробка клинка Stonewash вбереже ніж від незначних подряпин, затертостей, які періодично виникають при частій експлуатації.

Відкривається ніж за допомогою шпеника і фліпера, який створює своєрідний упор для рук, що стане у пригоді під час силового проколу. Завдяки системі шарикопідшипників вихід клинка плавний і не вимагає значного зусилля при відкриванні.

Замок - незмінний Frame-Lock, до речі - один з найбільш надійних замків серед складаних ножів.

Відмінною особливістю нового покоління цих ножів є наявність підпальцевої насічки не тільки на обуху і руків'ї, але і на флипері та пластині замка.

Руків'я виконане з матеріалу G10, відмінно лежить навіть у вологій руці або рукавичках. Присутня кліпса, яку при необхідності можна зняти та користуватись темляком, під який передбачено отвір.

Нове покоління ножа Urbanite являє собою свіжий погляд на перевірену часом класику.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 100
Загальна довжина, мм
  • 230
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».