Туристичний ніж для виживання Gerber Scout Bear Grylls (30-000386)

1 відгук Код:  43224232

Туристичний ніж для виживання Gerber Scout Bear Grylls (30-000386)

1 відгук Код:  43224232

Продавець:Shopaholic

4.6/5  ( 627 оцінок )

290

Немає в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Туристичний ніж для виживання Gerber Scout Bear Grylls

 

Любителям ножів давно відома першокласна американська ножова компанія Gerber – виробник високоякісних ножів для мандрівників, мисливців і рибалок. З 1939 року компанія випустила величезну кількість чудових екземплярів фолдеров, які користуються заслуженим попитом у всіх любителів екстремальних видів спорту та експертів з виживання у важких умовах.

Представлений на нашому сайті складаний ніж Gerber Scout Bear Grylls створений за участю популярного англійського мандрівника, письменника і телеведучого – експерта по виживанню - Біара Грілза, який знає толк в таких речах.

Ніж Gerber Scout Bear Grylls складається з ергономічної рукояті і невеликого широкого клинка. Рукоять ножа виготовлена із спеціального сучасного поліаміду «Rubergrip»– з'єднання гуми і пластика, завдяки особливим властивостям якого, ручка не ковзає навіть в мокрих руках, володіє високою міцністю і термостійкістю.

Клинок ножа класичної форми «Drob point» виконаний зі сплаву сталі з молібденом, який є аналогом нержавіючої сталі номер 440А і має спеціальне алмазоподобное напилення, завдяки якому абсолютно не піддається корозії, не боїться вологи, кислої та іншого агресивного середовища. Таким чином, можна абсолютно спокійно прибирати мокрий ніж в рукоять, лезо від цього нітрохи не постраждає.

Ніж дуже акуратний, тримається в руці міцно і зручно, довжина ножа у відкритому стані 19 см, в закритому – 10,5 см, довжина леза клинка в 8,5 див.

Клинок складається з двох частин: сирейторной заточування спуску на 2/3 ширини клинка і плейновой частини заводський заточування дуже високої якості, що дозволяє легко розрізати практично будь-який матеріал, що особливо важливо в туристичних походах, на полюванні чи риболовлі.

Лезо ножа вкрай рідко потребує заточування, і виробляти її можна будь-якими практичними придатними під руку матеріалами – каменем або спеціальними пристосуваннями для заточування, сирейторная частина леза заточується спеціальними засобами, проте ця частина клинка тупиться вкрай рідко.

У відкритому стані клинок відмінно тримається в рукоятці, не маючи люфтів ні по вертикалі, ні по горизонталі, для фіксації клинка в рукоятці у відкритому чи закритому стані є надійний замок.

Рукоять ножа має стильний дизайн в класичних кольорах бренду Gerber з логотипом компанії. Завдяки яскравим помаранчевим смужкам, ніж не загубиться серед речей і буде помітний здалеку.

На рукоятці ножа є дуже міцна кліпса для утримання ножа на кишені. Кліпса одностороння, туга, і, завдяки прогумованому матеріалу рукоятки і міцного металу кліпси, ніж чіпко тримається на кишені ніколи не загубиться.

В комлекті до ножа йде інструкція по виживанню від Біара Грілза.

     Якщо Вам потрібний недорогий і зручний ніж для повсякденного життя, то такий чудовий ніж Gerber Scout Bear Grylls прослужить Вам довго і буде надійним помічником у будь-якому поході, на природі, в екстремальних умовах.

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».