Ніж складаний Opinel №7 Carbone (довжина: 185мм лезо: 80мм) бук

Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel №7 Carbone (довжина: 185мм лезо: 80мм) бук

Продавець:ua-club

4.5/5  ( 93 оцінок )

446

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модифікація знаменитого французького ножі Opinel №7 Carbon. Головною відмінністю даної моделі від стандартної, є модифікація сталі. По сфері застосування Inox №7 Carbon нічим не поступається жодній з модифікацій, і підходить для мисливців, рибалок і навіть впоратися з поставленими завданнями як на польовому, так і домашньої кухні. Компанією Опинель виготовляються дуже якісні і довговічні ножі та аксесуари підходять для всіх класів користувачів.

Міцний, надійний клинок виконаний з вуглецевої сталі. Впровадження сталі з підвищеним вмістом вуглецю, значно збільшує міцність клинка, і дозволяє зберегти заточку для тривалого експлуатаційного періоду.

Головна відмінність вуглецевої сталі від неіржавіючої – це те, що для вуглецевої потрібний незначний догляд, який полягає в протиранні поверхні клинка від небажаних крапель води.

Рукоятка виготовлена з натурального бука покритого лаком, підвищує тактичні відчуття і зчеплення з долонею, запобігаючи випадання з руки.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».