Ніж складаний Opinel №10 Carbone (довжина 210мм лезо: 100мм) бук в блістері

Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel №10 Carbone (довжина 210мм лезо: 100мм) бук в блістері

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 114 оцінок )

473

Немає в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний унікальний за конструкцією ніж Opinel №10 Carbone з клинком з вуглецевої сталі, упакованого в блістер. Представлена модель клинка з високоміцної сталі, завдяки чому ніж можна використовувати для різних цілей. В відмітні риси ножа можна віднести неймовірну твердість клинка і незвичайну міцність натурального дерева, використаного для виготовлення рукояті. Дана модель може стати невід'ємною частина спорядження мисливця, рибалки, туристи і навіть будь-якому іншому користувачеві в ролі щоденного. Opinel №10 Carbone відноситься до серії класичних Opinel Tradition, розробка яких почалася ще в 1980 році.

Форма клинка має незвичайну і в той же час практичну форму – ятаган, яка характерна за рахунок свого гострого кінчика. Головне особливістю модифікації є використання особливого сплаву з високим вмістом вуглецю, що підвищує не тільки міцність, але і твердість. Завдяки такому впровадження клинок з легкістю витримає будь ударні та силові навантаження, не утворюючи ніяких сколів на кромці. У разі необхідності можна легко поправити крайку використовуючи точильний верстат.

Ручка виготовлена з буку, що надає привабливого зовнішнього вигляду, але і неймовірної міцності і стійкості до шкідливих середовищ.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 210
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».