Ніж складаний Opinel №6 Carbone (довжина: 165мм лезо: 70мм) бук

Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel №6 Carbone (довжина: 165мм лезо: 70мм) бук

Продавець:ua-club

4.5/5  ( 93 оцінок )

437

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

<p>Модернизированная модель популярного складного французского ножа <span lang="UK">№</span>6. Основной отличительной чертой модели – это применяемая изменённая сталь. Сфера использования Opinel <span lang="UK">№</span>6 Carbone ни в чем не уступает ни одной из последующих моделей и безусловно будет сочетаться со снаряжением охотников, рыбаков и туристов. Но за счёт небольшого размера, нож можно носить с собой в кармане, используя стильный фирменный чехол из кожи или с общим снаряжением в рюкзаке или сумке. Ніж може стати незамінною річчю як на польовому, так і домашньої кухні.
Головною відмінністю клинка 6 Carbone є використання вуглецевої сталі. Завдяки застосуванню даної марки сталі значно підвищується міцність зі ступенем загартування досягає 54-56 одиниць по Роквеллу. Завдяки такій міцності, клинок можна вважати універсальним, оскільки він може використовуватися для різання навіть самих твердих матеріалів. Висока ступінь збереження заточування, гарантує користувачеві тривалий термін експлуатації ножа.
Рукоять виконана з бука з замком фіксування фірмової розробки Virobloc.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 165
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».