2 в 1 ніж складаний + Opinel брелок Keychain №2 Inox (довжина: 80мм лезо: 35мм) салатовий

Матеріал клинка

2 в 1 ніж складаний + Opinel брелок Keychain №2 Inox (довжина: 80мм лезо: 35мм) салатовий

Колір: Салатовий

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

352

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Невеликий, компактний складаний ніж Opinel брелок Keychain №2 Inox від французького виробника. Дана модель ножа виконана за найкращими традиціями Opinel і доповненням до яких послужив ще і компактний корпус. Модель Opinel Keychain №2 Inox хоч і володіє компактними габаритними розмірами, але згодиться для виконання повсякденних нескладних завдань. Представлена серія ножів нагоді для канцелярських цілей, таких як відкривання коробок чи конвертів. За рахунок мініатюрного розміру ніж можна носити з собою на ключах. Що дозволить не розлучатися зі своїм улюбленим інструментом.

Клинок ножа виготовлений з найкращої нержавіючої сталі Sandvik 12C27. При порівнянні з іншими нержавіючими сталями, саме цей сплав показав себе як кращою в поєднанні надійності і легкості. Краще покриття від виробника забезпечує збереження цілісності поверхні від механічних пошкоджень.

Матеріалом для рукоятки послужило натуральне дерево, мають кілька стадій обробки досягаючи як хорошої міцності, так і зовнішнього вигляду. Зовнішня частина рукоятки покрита декількома шарами спеціального лаку, що забезпечує комфортне утримання ножа в руці.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 80
Колір
  • Салатовий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».