Ніж Morakniv Companion Green Нержавіюча сталь Колір зелений

1 відгук

Код:  106528731

Матеріал клинка

Ніж Morakniv Companion Green Нержавіюча сталь Колір зелений

1 відгук

Код:  106528731

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

593

474

Є в наявності

43

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Продукція від шведської марки Mora of Sweden широко відома у всьому світі завдяки високій якості і відмінним характеристикам. Варто відзначити, що компанія з'явилася на ринку в 2005 році в результаті злиття двох фірм-виробників ножів, кожна з яких мала багаторічну історію.

Характеристики представленої моделі виправдовують назву серії, адже в перекладі з англійської companion - супутник, партнер, товариш. І справді, ніж стане вам відмінним помічником в будь-яких умовах, де б ви не знаходилися. Загальна довжина ножа складає 218 мм, а на клинок з прямою заточкою, при цьому, доводиться майже 47% від неї. Для клинка цієї серії властива форма drop-point, що дозволяє ножу однаково добре, як різати, так і колоти.

Для виготовлення клинка використана нержавіюча сталь з твердістю в межах 56-58 одиниць за шкалою Роквелла, що говорить про міцність і властивості довгий час зберігати заточку.

Ніж добре збалансований і відмінно лежить в руці, завдяки ергономічній рукояті, виготовленої з прогумованого пластика темних тонів. Злегка вигнута форма рукояті, а також насічки і тиснена напис Morakniv на її поверхні, дозволяють надійно утримувати ніж в руці. Ніж укомплектований пластиковими ножами з кліпсою для кріплення ножа на пояс.

В асортименті представлені моделі в 5 колірних рішеннях: блакитний, чорний, помаранчевий, зелений і пурпурний.

Особливості:

  • клинок з нержавіючої сталі з твердістю 56-58 HRC;
  • ергономічна рукоятка з прогумованого пластика;
  • клинок форми drop-point;
  • довжина ножа - 218 мм, довжина леза - 103 мм.
  • вага - 116 грам.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57 - 58 HRC
Піхви/чохол
  • Піхви
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Євгеній Стеценко
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    Ніж чудовий дуже гострий в ножнах тримається добре

    Переваги:
    Недорогий ніж
    Недоліки:
    Немає

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».