Тактична ручка NexTool Tactical Pen бірюзова KT5506

Тактична ручка NexTool Tactical Pen бірюзова KT5506

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2046 оцінок )

1 900

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

В реальному світі ніхто не застрахований від небезпечних людей і ситуацій, і розраховувати в подібних випадках доводиться деколи лише на себе. Ринок пропонує масу пристроїв і засобів самооборони, багато з яких вміло замасковані під звичайні предмети. Одним з таких пристосувань є ручка для самозахисту NexTool Dino Bone KT5506.

Є ковпачок, що закриває перо, і кліпса для закріплення виробу. Кліпса також зроблена з алюмінієвого сплаву. Ручка демонструє прекрасні пишуть властивості. У ній є стрижень від Fisher Space pen. За рахунок цього вона працює майже на кожній рівній поверхні, може застосовуватися в воді і навіть в умовах космосу! Подібні стрижні використовують астронавти NASA. Ви отримаєте чудове записуючий виріб, який відмінно функціонує в самих нестандартних ситуаціях.

Конструкція примірника дозволяє ефективно користуватися нею з метою самозахисту. На ручці встановлено склобій з вольфрамової сталі. За рахунок цього вона легко здатна вибити скло і може завдати серйозного удару противнику. В екстреній ситуації модель виручить свого власника і допоможе йому виграти час, щоб швидко покинути місце події. Гідність ручки ще і в тому, що вона дуже маленька і легка, а також не буде привертати до себе зайвої уваги. Гарний дизайн і компактність - переваги примірника.

Вага ручки становить 48 грам, довжина - 14,5 сантиметра. Запросто поміститься в кишеню, сумку, рюкзак, пенал, і не буде займати багато місця. Прекрасна ідея для подарунка близькій людині. Такий презент не стоятиме на полиці і безглуздо покриватися пилом, а надасть своєму власникові практичну користь. Носити її можна хоч кожен день, не боячись, що в критичний момент вам нічим себе захистити. Гарантія на даний екземпляр - 1 рік, офіційно від виробника.

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами