Тактична ручка Xiaomi NexTool Tactical Pen червона KT5513R

Тактична ручка Xiaomi NexTool Tactical Pen червона KT5513R

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2307 оцінок )

1 270

Немає в наявності

8

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Реалії світу такі, що потреба в самообороні може виникнути у кожного, а заздалегідь передбачити такі ситуації вкрай важко. Як наслідок - виникає потреба в надійному результативному засобі, яке допоможе ефективно знешкодити нападника, при цьому, не постраждати самому. На ринку є маса товарів для екстрених випадків, але не всі з них годяться для щоденного носіння. Більш того, такі кошти явно видають себе, і це може серйозно ускладнити становище жертви злочинця. Рішення є - і приклад того тактична ручка Nextool KT5513.

Яскрава кулькова ручка з привабливим дизайном на перший погляд нічим не відрізняється від звичайної. Вона заправлена ​​чорним чорнилом, картридж Fisher Space Pen SPR4. Довжина 142 міліметри, вага 22 грами. Особливість ручки - в її корпусі, досить міцному, для того, щоб потужно нанести удар або вибити шибку. Корпус виготовлений з алюмінію аерокосмічного класу T7075, матеріалом для наконечника є нано-кераміка. Складний дизайн виробу - вдале інженерне рішення, що дозволяє зменшити вагу, не знижуючи при цьому міцності. Кришка щільно нагвинчується і герметично закривається кільцем ущільнювача. Є дротяний затиск для комфортного перенесення.

Змінний картридж - розробка НАСА, ручка Fisher space, яка може записувати під будь-яким кутом і в різних метеоумовах. Працює однаково добре при низьких і високих температурах, навіть під водою. Таким чином, в залежності від обставин, модель може бути практичною письмовій приналежністю, а може служити в ролі влучного і швидкого зброї. Непомітний захисник легко поміститься в пеналі, найменшій сумочці, в кишені одягу. Все що потрібно - вчасно і точно використовувати його за призначенням.

Вдалу тактичну ручку можна вибрати в якості презенту. Це не тільки красивий, оригінальний і якісний подарунок, але ще і дуже корисний. Модель стане в нагоді кожному, на вибір є три варіанти кольору - чорний, бірюзовий і червоний. Легке компактна зброя завжди на варті вашої безпеки.

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами