Кріплення MaKnetic на Blaser R8 для коліматора Docter 30194-9000

Кріплення MaKnetic на Blaser R8 для коліматора Docter 30194-9000

Продавець:Xinfrared

4.1/5  ( 21 оцінок )

8 260

Немає в наявності

Гарантія. 20 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення MAKnetic (30194-9000) для коліматора Docter, на Blaser R8 - призначене для установки коліматорних прицілів Docter на Sauer 303. Кронштейн з встановленим на нього прицілом, легко і миттєво встановлюється на прицільну планку. Даний кронштейн не вимагає пристрілки після зняття й установки. Регулювання прості.

У виробництві застосовуються автоматизовані обробні центри, що дозволяють відфрезерувати деталь будь-якої складності з монолітної заготовки і високоміцні алюмінієві сплави в поєднанні з загартованої сталлю (для деталей, несучих високі механічні навантаження). Безліч запатентованих технічних рішень, реалізованих у конструкції кронштейнів MAK, дає можливість самому вимогливому стрілку підібрати необхідний кронштейн для установки найрізноманітніших прицілів на найрізноманітніше зброю, не побоюючись отримати незадовільний результат, навіть при установці важкої оптики на зброю потужних калібрів. Багато моделі кронштейнів не мають аналогів у світі і визнані унікальними. Завдяки новим розробкам і постійної оптимізації виробництва, компанії МАК вдалося досягти найвищої якості продукції. При цьому компанії постійно доводиться вдосконалювати ті рішення, які раніше вважалися досконалими.

Матеріал: сталь

Виробник: Kilic Feintechnik GmbH (Німеччина)

Характеристики

Фіксація на зброї
Висота
Матеріал
  • Сталь
Гарантія
  • 20 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами